Ege Postası
Geri

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında dikkat çeken görüntü!

AK Parti, kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil’in mal varlığı hakkındaki açıklamalarıyla gündeme gelen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu yeniden aday göstermedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün İzmir’de yapılan ilçe başkan adayları tanıtım toplantısında, Koştu’nun yerine AK Parti'li Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bergama Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Doğruer'in adaylığının açıkladığı sırada Koştu’nun da sahnede olması dikkat çekti
AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında dikkat çeken görüntü!
Haberler / Yerel Politika
27 Ocak 2024 Cumartesi 19:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil’in sosyal medya hesabından yaptığı mal varlığı açıklamaları ile gündeme gelen AK Parti'li Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştirdiği ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında aday gösterilmedi.

Koştu'nun yerine Kınık'ta mevcut belediye başkanlığı görevini yürüten Sadık Doğruer aday yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, tanıtım toplantısında Doğruer'in adaylığının açıkladığı sırada Koştu’nun da sahnede olması dikkat çekti.

Başkan Koştu, dün belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasında; gazetecilerin “Cumhurbaşkanı’nın önünde bir MASAK raporu olduğu iddia ediliyor bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? Aday gösterilmezseniz parti arkanızda durmadı olarak yorumlayabilirmiyiz” sorusu üzerine “Hayır, partimiz her zaman bizim arkamızda her nerede ne dosya varsa onlar zaten yerini bulur. O dosyanın ismini de bilmiyorum. İlk defa duydum ama her merci de gelir bizi bulur ama bunlarda her herhangi bir sıkıntı yok” yanıtını vermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası