Ege Postası
Geri

AK Parti'nin sosyal medya eleştirilerine Aslan da katıldı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir'de her sağanak sonrası oluşan alışılagelmiş görüntüler kentin siyasilerini de harekete geçirdi. AK Partililer Twitter’dan CHP’li belediyeleri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef aldı. CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Ege KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise yaşanan görüntüler karşısında çözümün adresi olarak adeta kendini gösterdi.Aslan, kentte plansızlık ve tedbirsizlik olduğunu ifade etti.
AK Parti'nin sosyal medya eleştirilerine Aslan da katıldı
Haberler / Yerel Politika
25 Kasım 2013 Pazartesi 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de, gece kısa süreli yağan yağmur sabah saatlerinde etkisini arttırınca kentte yaşam  adeta felç oldu. Sabah saatlerinde etkisini arttıran yağmur aralıklarla sağanağa dönerken, kentin sokakları ve caddeleri su birikintileriyle dolup taştı. Araç sürücüleri yollarda ilerlemekte güçlük çekti.Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yağışlı havanın önümüzdeki perşembe günü sabah saatlerine kadar süreceğini bildirirken, Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Fen İşleri ve İZBETON'a bağlı ekipler alarm  verdi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir'de her sağanak sonrası oluşan alışılagelmiş görüntüler kentin siyasilerini de harekete geçirdi. AK Partililer Twitter’dan CHP’li belediyeleri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef aldı. CHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Ege KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise yaşanan görüntüler karşısında çözümün adresi olarak adeta kendini gösterdi.


KIRKPINAR: İŞ YAPMASALARDA OLUR…

AK Parti İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar Twitter hesabında İzmir’e Venedik benzetmesi yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun sürekli mazeret ürettiğine dikkat çeken Kırkpınar, CHP’nin İzmir’de hizmet üretmediğini ancak ideoloji üzerinden oy toplama peşinde olduğunu dile getirdi. Kırkpınar, “ Şuan kuşbakışı bakılırsa Venedik m? yoksa İzmir m? olduğunu ayırt etmek biraz zor. Altyapı yetersiz ve yağmur üstüne gelince de hayat felç oluyor,ama iş yapmasalar da olur,çünkü onlar gerçek cumhuriyetçi ve rejimin makbulleri. Trafik sorulunca ne yapayım trafik şubenin işi diyen Kocaoğlu,şimdide ne yapayım su işleri müdürlüğünün işi demiş:) Doğru yağmur ve trafikle uğraşacak halleri yok,onlar millete laiklik üzerinden korku pompalasınlar. Tabi arkadaşlar yüklemeyin Büyükşehir’e,ağlayıp ta gözünden mi olsun:)zaten çok duygusal. İzmirlinin yaşam tarzına asıl bunlar müdahale ediyorlar,İzmirlinin sabah kalktığında aracını yüzdürmek gibi alışkanlığı yok” diye yazdı.

SOYLU'DAN İZMİR YORUMU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Medeniyetimizin güzel bahçesi İzmirimiz iyi yönetime kavuşuyorsun. Az kaldı” dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Milletvekili Hamza Dağ da, “Şair Eşref bulvarındayım. Trafik durma noktasında. Aracın içinde mahsur kaldık diyebilirim. Ne çektin be İzmir” ifadelerini kullandı. 
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık da sel fotoğraflarını paylaşırken “CHP Kanalistanbul’dan önce projesini hazırladı” derken paylaştığı fotoğrafların altına da , “Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir için büyük proje! ” yorumunda bulundu.
AK Parti İzmir Milletvekili Kokan Körfez,Yağmur Sularında Yüzen Otobüsler.İzmir'li hemşerilerimiz iş bilmez Belediyelerin Yönetimine mahkum değil. 




ASLAN: BİZ VARIZ

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan kendisine ait Twitter hesabından kentte oluşan su birikintilerinden bir fotoğraf paylaşırken, olumsuzluların çözümü için adres olarak kendisini gösterdi. Aslan,  “ İzmir yine yağmura teslim. Her yeni gün artan altyapı sorunları,plansızlık, tedbirsizlik.Ege-Koop projelerinde altyapı önceliklidir ve üzerinden yıllar geçse de sorun yaşanmaz.  İzmirimiz kısır siyasi çekişmelerden, oy kaygısıyla yıllardan bu yana yapılan yanlışlardan artık kurtulmalı.Biz varız yeter ki #İzmir kazansın " ifadelerini kullandı.

AKS SU ALTINDA AMA…

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun ise sular altında kalan ve kent için kritik önem arz eden Yenişehir İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Acele Kurtarma Sağlık Merkezi’nin fotoğrafını paylaşıp, “ Yine yağmur yine işkence…Yenişehir de itfaiye merkezi sular altında itfaiye araçları suya gömülmüş ne çektin be İzmir…” diye yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası