Ege Postası
Geri

Harmandalılı istedi Ali Talak söz verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, 2014 yerel seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve ev ziyaretlerinin ardından şimdi de kahvehane ziyaretlerine başladı. Talak, kahvehane ziyaretlerinde vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.
Harmandalılı istedi Ali Talak söz verdi
Haberler / Yerel Politika
24 Kasım 2013 Pazar 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak Çiğli Harmandalı’da bulunan Çavuş’un Yeri olarak bilinen kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet edip, çay içti. Kahvehane ziyaretlerinin halkın nabzını tutmanın en iyi yolu olduğunu belirten Ali Talak, “Ülkemiz de kahvehaneler siyasi atmosferin en yoğun yaşandığı yerlerdir. Biz de buraya gelip hem vatandaşın halini hatırını sorduk hem de dertlerini dinledik. Projelerimizi anlatma fırsatı bulduk” diye konuştu.

Aday adayı Ali Talak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Harmandalılı vatandaşlar, istek ve önerilerini birinci ağızdan ulaştırdılar. Ali Talak’ın amatör spor kulüplerine verdiği desteği bildiklerini ileten vatandaşlar Harmandalında gençlerin toprak sahada futbol oynadığını belirterek Ali Talak’tan çim saha istediler.

Başkan seçildiği takdirde Çim sahayı yapacağını kaydeden Talak, “Yapacaklarımız sadece çim sahayla kalmayacak. Bunun yanında sosyal ve kültürel tesisler, sağlık tesisi, yeşil alanlar ve diğer amatör branşlar için spor tesis alanları yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası