Ege Postası
Geri

AK Parti’den o ilçeye ‘TOKİ sürprizi’

Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, yüksek fiyatlı konutlara sahip olamayacak olan dar ve orta gelirli vatandaşların konut ihtiyacı için hazine yeri arayışı içerisine girdi.  Yerin ayarlanmasının hemen ardından Narlıdere’de TOKİ eliyle 500 konutluk projeyi hayata geçirecekleri müjdesini veren İlçe Başkanı Aslan Bilgi, “En kısa sürede uygun yeri bulacağız. Narlıdere’de TOKİ eliyle  500 konutluk bir projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Başkan yer arayışında
AK Parti’den o ilçeye ‘TOKİ sürprizi’
Haberler / Yerel Politika
25 Ocak 2018 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, Narlıdere’deki yüksek ev fiyatları nedeniyle orta ve düşük gelirli vatandaşların konut taleplerinin hayata geçirilebilmesi amacıyla partisinin İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Atila Kaya, Nükhet Hotar ve AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile görüşerek, ilçedeki hazine arazilerinden birinin TOKİ’ye tahsis edilmesi için harekete geçti.

İLÇEDE KONUT FİYATLARI UÇUYOR. BU FİYATLARA ORTA GELİRLİ VATANDAŞ EV SAHİBİ OLAMAZ

“Narlıdere İzmir’in yaşam standardı en yüksek ilçelerinden biri. Ancak ilçemizde konut fiyatları uçuyor. Orta ve düşük gelirli vatandaşların yüz milyarlarca liraya varan fiyatlardaki konutları almaları mümkün değil. Bu sorun nedeniyle bize yoğun talep var. Bunun üzerine harekete geçerek TOKİ marifetiyle konut üretimi projesi için kolları sıvadık” diyen AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Bilgi, hazine yeri arayışı içerisinde olduklarını, yerin ayarlanmasının hemen ardından TOKİ’ye tahsisi aşamasının gerçekleşmesini sağlayacaklarını söyledi.

YER ARAYIŞI BİTER BİTMEZ, TOKİ MARİFETİYLE 500 KONUTLU PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Narlıdere Arıkent civarında hazine yerleri olduğunu ancak bunların birbirinden ayrı küçük parseller halinde bulunduğunu belirten İlçe Başkanı Bilgi, en uygun yeri aradıklarını dile getirerek,

“56 dönümlük bir yer vardı. Oranın peşindeyiz. Arıkent’in üzerinde hazineye ait yerler var. Vatandaşların yoğun konut talebini hayata geçirmek için en kısa sürede uygun yeri bulacağız. Narlıdere’de TOKİ eliyle  500 konutluk bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu konuda vekillerimiz Kerem Ali Sürekli, Atila Kaya, Nükhet Hotar, Hamza Dağ’ın da bilgisi var. Onların da desteğiyle TOKİ marifetiyle düşük faiz-uygun fiyatlarla konut üretimi sağlayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

DEÜ ECZACILIK VE DİŞ FAKÜLTESİ NARLIDERE’YE YAPILACAK  

AK Partili Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, TOKİ projelerinin dışında Dokuz Eylül Üniversitesi’ne (DEÜ) Kaymakamlık yakınında bulunan 46 dönümlük bir arazinin tahsisinin yapılacağını da açıklayarak, bu alana da DEÜ’ye bağlı diş ve eczacılık fakültelerinin yapılacağını açıkladı. Başkan Bilgi, tahsisin kısa sürede yapılacağını belirterek, inşaatın yıl sonuna kadar başlamış olacağı bilgisini verdi.

ALİ ONBAŞI BARAJ YAPIMI BAŞLADI, 3 YENİ OKUL YAPIMI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Hükümet eliyle Ali Onbaşı Baraj yapımının başladığını dile getiren Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Bilgi, yıkılacak olan Oğuzhan İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana da bilim-sanat merkezi, imam hatip ve ortaokul binalarından oluşan 3 yeni okulun yapımında da sona yaklaşıldığını, projenin Milli Eğitim Bakanlığı’nın yatırım programına alındığı bilgisini paylaştı.

ŞEHİTLER İÇİN LOKMA, MEHMETÇİK İÇİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Başkan Aslan Bilgi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu nedeniyle Cuma günü de (yarın), saat 11.00’de,  Narlıdere İtfaiye binası önünde toplanıp Şehitlik’e yürüyeceklerini, ardından Şehitlik’te Mehmetçikler için kan bağışında bulunacaklarını belirterek, “Burada yapacağımız basın açıklamasının ardından Kızılay araçları yoluyla Mehmetçik için kan bağışı kampanyası başlatacağız. Ardından şehitler için lokma döktürüp Cuma namazı kılacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu etkinliğimize davet ediyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası