Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de istifa: Kurultayı beklemeden istifasını duyurdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Güngör, partisi CHP'den ve meclis üyeliğinden istifa etti. Güngör, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçilirse görevlerimden ve partiden istifa ederim” çıkışı sonrası disiplin sürecinin gündeme gelmesinin ardından istifasını duyurdu. 'Kılıçdaroğlu seçilirse istifa ederim demişti...'
CHP İzmir'de istifa: Kurultayı beklemeden istifasını duyurdu
Haberler / Yerel Politika
25 Ocak 2018 Perşembe 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör yaklaşan CHP Kurultayı öncesi Genel Başkan adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye destek vererek  “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçilirse partiden ve görevlerimden istifa ederim” açıklamasında bulunmuştu. İzmir İl Örgütü olarak İl Başkanı Deniz Yücel ve ekibi ise öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek mesajı vermişti.

Yaşanan gelişmeler sonrası Güngör’ün disipline verilmesi çalışmaları yürütülürken Güngör cephesinden flaş bir hamle geldi. İstifasını il yönetimine bildiren Güngör’ün dilekçesini noter kanalıyla ilçe yönetimine de ileteceği ifade edildi.

Öte yandan Güngör, AA yaptığı açıklamada, 44 yıldan bu yana yakasında CHP rozeti taşıdığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda aday olması durumunda partiden istifa edeceğini geçtiğimiz günlerde açıkladığını hatırlatan Güngör, "Bundan dolayı partimden ve meclis üyeliğinden istifa ediyorum." dedi.

Yıllardır CHP'nin iktidar olması için mücadele verdiğini dile getiren Güngör, gelinen noktada artık birilerinin suç araması gerektiğini kaydetti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası