Ege Postası
Geri

İl Başkanı'ndan o açıklamaya tepki: ‘İnceletip, gereğini yapacağız’

CHP'de 3-4 Şubat’taki kurultay öncesi başkan adaylarından Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye desteğini açıklayan ve yeniden aday olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun  kazanması durumunda partisindeki tüm görevlerinden istifa edeceğini deklare eden Büyükşehir ve Tire Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör’ün açıklamalarının partisini değil kendisini bağladığını ancak bu tip açıklamaları doğru bulmadıklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Kendi görüşüdür. Partimizi bağlamaz. Ancak kendisinin hem Büyükşehir'de hem Tire’de partimiz adına görevleri var. Bu tür açıklamalar yapmasını doğru bulmuyoruz. İnceleteceğim. Gereğini yapacağız” dedi. İl Başkanı'ndan o meclis üyesinin istifa restine tepki
İl Başkanı'ndan o açıklamaya tepki: ‘İnceletip, gereğini yapacağız’
Haberler / Yerel Politika
24 Ocak 2018 Çarşamba 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de 3-4 Şubat’ta gerçekleşecek kurultay öncesi mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yeniden başkan adaylığını açıklarken; Av. Ümit Kocasakal ve Muharrem İnce de adaylıklarını ilan edenler arasında yerini aldı.

İzmir’den destek isteyen Muharrem İnce’ye daha önce de destek veren ve İnce’nin İzmir’e geldiğinde ziyaret ettiği birkaç isimden biri olan İzmir Büyükşehir ve Tire Belediye Meclis Üyesi Mustafa Güngör, CHP Genel Başkan ve Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine sert bir açıklama yaptı.

GÜNGÖR, KILIÇDAROĞLU SEÇİLİRSE TÜM GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDECEĞİNİ AÇIKLADI

Partisinin aldığı oy oranlarının ortada olduğunu, bu durumun sorumlusunun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayan Mustafa Güngör, partisine yine oy vereceğini ancak Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçilmesi durumunda partisindeki tüm görevlerinden istifa edeceğini dile getirdi.

GÜNGÖR’E İLK TEPKİ CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL’DEN GELDİ

Bugüne kadar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na olan sevgi ve saygısı nedeniyle sustuğunu, konuşmadığını ancak artık konuşacağını ve desteğinin başkanlık adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye olacağını belirten Mustafa Güngör’e ilk tepki veren isim ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel oldu.

DENİZ YÜCEL, DURUMU İNCELETECEK

Güngör’ün açıklamalarının kendisini bağladığını, kendi tercihi olduğunu ancak partisini kamuoyunda rencide edecek ya da tartıştıracak açıklamaları doğru bulmadıklarını belirten İl Başkanı Yücel, durumu inceleteceğini ve gereğini yapacaklarını açıkladı.

DENİZ YÜCEL: AÇIKLAMASI KİŞİSEL, ANCAK PARTİ GÖREVLERİ VAR, BU AÇIKLAMALARI DOĞRU BULMUYORUZ, GEREĞİNİ YAPACAĞIZ

Bir süre önce ilçe başkanlarıyla bir toplantı yapıp tüm kurultay delegeleri ile birlikte mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini açıklayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Sayın Güngör’ün açıklamaları kendisini bağlar. Kendi görüşüdür. Partimizi bağlamaz. Ancak kendisinin hem Büyükşehir'de hem Tire’de partimiz adına görevleri var. Bu tür açıklamalar yapmasını doğru bulmuyoruz. İnceleteceğim. Gereğini yapacağız” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası