Ege Postası
Geri

AK Partili Başkan: Ulan köpek

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, kişisel Facebook hesabında, engelli bir yaşlıyı akülü araca kavuşturmalarıyla ilgili fotoğraf paylaşan AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu, kendisini duygu sömürüsü yapmakla suçlayan bir takipçisine "Ulan köpek sen kimsin" dedi. Başkan'ın ilginç 'Sosyal medya ağzı' şaşkınlık yaratırken, Soylu, daha sonra bu ifadelerini sildi. AK Partili Başkan'dan ilginç 'Sosyal medya ağzı'
AK Partili Başkan: Ulan köpek
Haberler / İzmir
5 Mart 2016 Cumartesi 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes, AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun, Facebook'tan bir vatandaşın yaptığı yoruma verdiği sert yanıtla çalkalanıyor. 

Başkan Soylu, "Yeniköy'den Halil amcamıza sözümüzü tuttuk, akülü tekerlekli sandalyemizi hediye ettik. Kendisinin hayır duası bize yetti. 91 yıllık çınar artık torunlarıyla daha rahat vakit geçirebilecek. Allah Halil amcama uzun ömürler versin, Onun torunlarıyla yaşadığı mutluluğu bizlere de nasip etsin" yazısıyla birlikte, yaşlı adamın fotoğraflarını paylaştı. 

Bunun üzerine CHP Menderes İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Melahat Kahraman, fotoğrafın altına insanları kullanma eleştirisi yapıp  "İyilik kim siz kim" diye yazdı. Soylu, bu çıkışa "“Şerefsiz, haysiyetsiz, namussuz” sözleriyle tepki verdi. Soylu, Ferit Karaca isimli vatandaşın duygu sömürüsü vurgusuna da “Ulan köpek, sen kimsin lan!” ifadesiyle sert çıktı. Başkan Soylu daha sonra bu iki paylaşımını sayfasından sildi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası