Ege Postası
Geri

AK Partili Çelik: Tarihi mücadelenin yeni aşaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız” açıklamasının ardından “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır” paylaşımını yaptı.
AK Partili Çelik: Tarihi mücadelenin yeni aşaması
Haberler / Politika
4 Ekim 2022 Salı 08:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam saat 21.00’de; sosyal medya hesabında; “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın itibarı ile bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Grup toplantımızın ardından kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun bugün kanun teklifini verecekleri açıklamasından ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise bu sabah, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı. Ömer Çelik’in açıklaması şöyle:

“Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası