Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ yeni görevini devraldı

AK Parti 7. Olağan Kongresi'nden sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bugün görevi Mahir Ünal’dan devraldı.
AK Partili Dağ yeni görevini devraldı
Haberler / Yerel Politika
25 Mart 2021 Perşembe 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi, dün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7. kez genel başkan seçildiği kongrede 75 kişilik MKYK listesinde yer alan önceki dönem AR-GE Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirildi.

Gün içerisinde 2017 yılından bu yana sürdürdüğü AR-GE Başkanlığı görevini Mustafa Şen’e devreden Hamza Dağ, öğleden sonra Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini ise Mahir Ünal’dan devraldı. 

Devir törenini sosyal medya hesabından paylaşan Dağ, şu ifadeleri kullandı;

“AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz sonrasında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini Sayın Mahir Ünal başkanımızdan devraldık. Rabbim bizlere bu bayrağı layık olduğu gibi ileriye taşımayı nasip etsin” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası