Ege Postası
Geri

AK Partili Doğan: 'İYİ Parti ve CHP İzmir’de hüsrana uğrayacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, İYİ Parti’nin kendi partilerinden değil CHP’den oy alacağını savunarak, CHP ve İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde İzmir’de hüsrana uğrayacağını iddia etti.
AK Partili Doğan: 'İYİ Parti ve CHP İzmir’de hüsrana uğrayacak'
Haberler / Yerel Politika
2 Haziran 2018 Cumartesi 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti ile ilgili veri olmadığını, kendilerinin yaptırdığı anket sonuçlarının ortada dolaştığını savunan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal doğan, İYİ Parti’nin AK Parti’den kesinlikle oy alamayacağını savundu.

İYİ PARTİ VE CHP İZMİR’DE HÜSRANA UĞRAYACAK

Mikhail Karadaş ile Seçime Doğru programının konuğu olan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, “İYİ Parti ile ilgili elimizde bir veri yok. Kendi anketlerine göre konuşuyorlar. Sahada İYİ Parti için anket yapan kimseye rastlamadım. Masa başına oturuyorlar, İzmir’de durumumuz bu, durumumuz şu diyorlar. 24 Haziran’da bunu göreceğiz. AK Parti tabanından kesinlikle oy alamayacak. Bilimsel bir çalışmanın sonucu olarak söylüyorum, kesinlikle CHP seçmeninden oy alacak. Zaten onlar da bu paniğe kapıldığı için İYİ Parti ile ittifak arayışına girdi. Sanıldığı kadar İzmir’de oy alacağını düşünemiyorum. Çevremde ve dışında bu partiye oy vereceğim diyeni gözlemlemedim. Göreceksiniz 24 Haziran’da İYİ Parti ve CHP İzmir’de hüsrana uğrayacak” dedi.

İNCE MUHAFAZAKAR SEÇMENİ ETKİLEMEYE ÇALIŞIYOR AMA

Türkiye’nin AK Parti hükümetleri döneminde çağ atladığını belirten Bilal Doğan, AK Parti’nin Seçim Beyannamesi’nin diğer partiler tarafından taklit edildiğini savunarak, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kararsız seçmenleri etkilemek için yer yer muhafazakar söylemlerde bulunduğunu ancak bunun da yeterli olmayacağını söyledi:

“16 yılda Türkiye gerçekten çağ atladı. Teknik ve alt yapı imkanları doğrultusunda güzel işler yapılırken Türkiye’de sosyal anlamda da güzel işler yapıldı. Muharrem İnce sayın Erdoğan’ı taklit ediyor. İnce başörtüsü yasakları en çok savunan kişilerin başında geliyordu. Muhafazakar seçmeni etkilemeye çalışıyor. Samimi olmadığını herkes de biliyor. Birçok şeyin AK Parti’nin seçim beyannamesinden alındığını görüyoruz. Taklit ediyorlar. Başarılı olmak isteselerdi 1961 darbesinden bugüne kadar iktidara gelirlerdi. Darbeleri desteklemiş bir siyasi partinin Türkiye’de bir değişim yapamayacağını bütün seçmenler biliyor. İnce kararsız seçmeni etkileyebilir miyim diye bu tür söylemlerle sahaya çıkıyor.”

YAHUDİ VE AMERİKAN SERMAYESİNİN TÜRKİYE ÜZERİNE OYNADIĞI BİR OYUN VAR

Aynı zamanda bir döviz bürosu da işleten AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, Türk ekonomisinin güçlü olduğunu ancak seçim öncesinde uluslar arası para piyasasının aktörleri olan ABD ve İsrail gibi ülkeler ile birkaç Arap ülkesi tarafından müdahaleler olduğunu dile getirerek, Türk halkının 24 Haziran’da bu oyunu bozacağına inandığını kaydetti.

HALKIMIZ ARTIK BUNU YEMİYOR, TÜRK HALKI BUNA SANDIKTA YANITINI VERECEK

Dünyada yaşanan ekonomik krizlere karşın Türkiye’nin yüzde 7.2 büyüme hızına sahip olduğunu, döviz kurlarındaki hızlı yükselişin durduğunu dile getiren Bilal Doğan, “Amerikan para piyasasını Siyonistler yönetiyor. One minute çıkışından sonra Türkiye’yi 15 Temmuz’dan sonra para piyasalarını etkilemeye çalışıyorlar. Türk halkı sayesinde bertaraf edildi. Bugüne geldiğimizde seçimlere bir ay kala İsrail bağlantılı uluslar arası sermaye çevreleri, uluslar arası bankalar ve reyting kurumları aracılığıyla piyasa müdahale etmeye çalışıyor. Gece döviz alınıyor, sabah işe gittiğinizde akşamki kapanış başka sabahki başka. Amerikan, İngiliz ve İsrail sermayesi bir algı yaratmaya çalışıyor çünkü. Büyük krizin habercisi mi diye bir algı yaratmak istiyorlar. Bu algıyı yönetmeye başladılar. Ancak şu anda bu oyun daha önceden dünyanın birçok ülkesinde, özellikle Rusya’da uygulandı. Rus halkı bunu gördüğü için yüzde 70 oyla tekrar seçildi Putin. Birkaç Arap ülkesi de var bunun içinde. Türk halkı buna sandıkta yanıtını verecek. Bu bir operasyon. Yahudi ve Amerikan sermayesinin Türkiye üzerine oynadığı bir oyun. Yunanistan batıyor, aynı uluslar arası reyting kuruluşu Yunanistan’ın kredi notunu yükseltiyor. Halkımız artık bunu yemiyor. Kurlardaki hızlı yükseliş durdu, inmeye başladı. Bütün krizlere rağmen yüzde 7.2 büyüme hızına sahibiz. Dünyanın en büyük 17’inci ekonomisine sahip bir ülkeyi spekülatif olarak ekonomi kötüye gidiyor algısı yaratmanın bir anlamı yok” diye konuştu.

ALMAN BAŞBAKANI MERKEL, ERDOĞAN’I 24 HAZİRAN SONRASI İÇİN CUMHURBAŞKANI SIFATIYLA ÜLKESİNE DAVET ETTİ

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, Alman Başbakanı Angela Merkel’in Türkiye seçimlerine dair anket yaptırdığını ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın 24 Haziran’da seçimi kazanacağı sonucuna ulaştığı için şimdiden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 24 Haziran sonrasında Cumhurbaşkanı sıfatıyla ülkesine davet ettiğini belirtti:

“Sayın Cumhurbaşkanını 24 Haziran’da Almanya’ya davet ediyor Alman Başbakanı Merkel. Erdoğan’ın seçimi tekrar kazanacağını biliyor çünkü. Almanlar Türkiye’yi çok yakından izliyorlar. İstihbarat, ekonomik ve sosyal anlamda izliyor. Yaptırdıkları anketlerde de Erdoğan’ın yüzde 60 oyla seçileceğini biliyorlar. İYİ Parti, CHP bu kadarmış laflarının hiçbir anlamı yok.”

KİMSENİN KİMSEYE KARIŞTIĞI YOK, BU ALGININ HEPSİ BOŞ

AK Parti’nin yaşam tarzına karıştığı algısının da artık inandırıcılığının kalmadığını kaydeden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, bu algının İzmir’de de işlemeyeceğini belirtti:

“AK Partili belediyeler kimsenin yaşam tarzına karışmadı. Başı açık da olmayan da birlikte. İzmir’de yaratılmak istenen algı vardı. AK Parti alırsa Kordon’a gidemezsiniz dendi. Böyle bir şey olmadı. Kimsenin kimseye karıştığı yok. Bu algının hepsi boş. Tam tersi AK Parti iktidarından insanlar daha demokratik ve özgür bir ortamda inançlarını ve inançlarının gereğini yerine getirmede serbest.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası