Ege Postası
Geri

AK Partili İnan: CHP'nin yapması gereken aday göstermemektir!

Cumhuriyet Halk Partisi, pek çok büyükşehirde ve ilde belediye başkan adaylarını duyurmuşken, İzmir adayının belirlenememesi çok konuşuldu. Bir süredir İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağıyla ilgili CHP Genel Merkezinde toplantılar sürerken konuyla ilgili AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan değerlendirmede bulundu.
AK Partili İnan: CHP'nin yapması gereken aday göstermemektir!
Haberler / Yerel Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Merkezine bir öneride bulunan İnan, konuyla ilgili en iyi çıkış yolunun aday göstermemek olduğunu söyledi.

CHP Genel Merkezinin İzmirli gençlerden ve kadınlardan bir özür borcu olduğunu söyleyen Eyyüp Kadir İnan, şunları söyledi:

“CHP’de tarihi bir krize dönüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için CHP’nin üzerine düşen ve yapması gereken yıktığı, enkaz haline getirdiği İzmir’den 25 sene için özür dileyip İzmir’de aday göstermemektir.

Eğer CHP birileri ile helalleşmek istiyorsa İzmirli gençlerle, İzmirli kadınlarla helalleşsin ve 31 Mart seçimlerinde İzmir’de aday göstermeyeceğini herkese duyursun.

Bu, adaylık sarmalının içinden çıkamayan CHP Genel Merkezi için de en iyi çıkış yolu olacaktır. Hem de İzmir’i hizmetsizlikle bırakmasından ötürü İzmir’den dilenen bir özür olarak kayıtlara geçecektir.”

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası