Ege Postası
Geri

CHP'li Aslanoğlu: İzmir'in görüşünü sundum, top artık kurulda!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yarın belediye başkan adaylarının belirleneceği toplantı öncesi açıklama yaparak "Seçmenlerimizin, örgütlerimizin, örgüt yöneticilerimizin ve İzmir’imizin her görüşünü, her farklı bakışı, olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız Genel Merkezimize, MYK üyelerimize bire bir aktardım. Bu saatten sonra top karar verici kurulda" dedi.
CHP'li Aslanoğlu: İzmir'in görüşünü sundum, top artık kurulda!
Haberler / Yerel Politika
28 Ocak 2024 Pazar 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gözler İzmir'e çevrildi.

CHP’de sürecin en kapsamlı toplantılarından biri olan MYK zirvesinde İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının isimleri açıklanmazken, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel tarafından yapılan açıklamada İzmir adaylarının 29 Ocak Pazatesi günü gerçekleşmesi planlanan PM toplantısının ardından açıklanacağı duyruldu.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yarın belediye başkan adaylarının belirleneceği toplantı öncesi yazılı açıklama yaptı.

Aslanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

BİRE BİR AKTARDIM

"Bu süreçte, seçmenlerimizin, örgütlerimizin, örgüt yöneticilerimizin ve İzmir’imizin her görüşünü, her farklı bakışı, olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız Genel Merkezimize, MYK üyelerimize bire bir aktardım.

TOP KARAR VERİCİ KURULDA

Bu saatten sonra top karar verici kurulda. Kurul, tabii ki halkımızdan derlenen ilçe, il örgütlerinin ve genel merkezimizin her bir kademesinden gelen raporları dikkate alarak adaylarımızı belirleyecektir.

İZMİR'İN GÖNLÜNDE OLAN ADAYLAR...

Büyük başarılar iyi çalışılmış stratejilerden çıkar. Her maçın her yarışın en zor kısmı, başla komutundan önceki zamandır.Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız İzmir’i kucaklayan, İzmirlilerin gönlünde olan adayları belirleyecektir.

KAZANMAYA HAZIRIZ

Biz kazanmaya hazırız, çok iyi bir kadromuz var. İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız, Türkiye kazanacak, halkımız kazanacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası