Ege Postası
Geri

AK Partili İnan: Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi

İzmir İş Dünyası buluşmasında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Manisa'dan evden çıktım, 25 dakika sonra buradaydım. Manisa’nın İzmir’e en yakın noktasında oturuyorum ve 25 dakikalık mesafedeyim. Çoğunuz buradan ayrılıp evlerine giderken benden daha fazla çaba sarf edecekler” dedi.
AK Partili İnan: Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi
Haberler / Politika
12 Mart 2024 Salı 19:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’dan, Özgür Özel’in bu sözlerine şimşek gibi yanıt geldi. 

Sosyal medya hesabından Özel’e cevap veren İnan, Sabuncubeli Tüneli’nin açılışından hatırı fotoğrafını da paylaştı. 

Özel’in bu sözlerini tarihi bir itiraf olarak değerlendiren İnan, “Tarihi İtiraf! Sayın Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Çok teşekkür ediyorum. Canı gönülden tebrik ediyorum. Yıllardır biz de aynı duyguları paylaşıyorduk.” Dedi. 

Özel’in Manisa’dan İzmir’e 25 dakikada gelmesini Sabuncubeli Tüneli sayesinde olduğunu belirten İnan, “İzmir'de evden çıkıp işe gitmek saatler alırken, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası