Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'ın Bayraklı mesaisi, İzmirliler ile buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’de vatandaş buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Rekor hava sıcaklığında, Gümüşpala’da esnaf ziyaretleriyle başlayan programlar Gümüşpala, Nafiz Gürman, Emek ve Soğukkuyu Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek devam etti.
AK Partili İnan'ın Bayraklı mesaisi, İzmirliler ile buluştu
Haberler / Yerel Politika
30 Temmuz 2023 Pazar 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de rekor hava sıcaklıkları İzmirlilerin hayatını olumsuz etkilerken, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan saha çalışmalarında İzmirliler ile buluşmaya bu hafta da devam etti. Sabahın erken saatlerinde Bayraklı Gümüşpala’da esnafları ziyaret eden İnan, esnaf ile sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Ardından programına Gümüşpala Mahalle Muhtarı İsmail Balıkçı’yı ziyaret eden İnan, esnaflardan dinlediği talepleri kendisiyle de paylaştı. İzmir’in en genç muhtarlarından biri olan İsmail Balıkçı, İzmir’in en genç milletvekilinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Gençlerin vakit geçireceği spor ve kültürel alanların olması için çalışan bir belediye olmadığını belirten İnan, hükümet aracılığıyla Gümüşpala için elinden geleni yapacağını belirtti.

NAFİZ GÜRMAN SPOR KULÜBÜ BAŞKANI, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Çalışmalarına devam eden Eyyüp Kadir İnan, Gümüşpala Mahalle Muhtarlığının ardından Org. Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğan’ı ziyaret etti. Nafiz Gürman’da yaşayan gençler için uzun bir süredir muhtarla diyalog halinde olan İnan beraber çalışmaya önem göstereceğini beyan etti. Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı arayan Eyyüp Kadir İnan,  Muhtar ziyaretine eşlik eden Nafiz Gürman Spor Kulübü Başkanı Osman Harman’ın Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile telefonda konuşmasına aracı oldu. Görüşme sırasında Bakan Osman Aşkın Bak, Nafiz Gürman Spor Kulübüne ve tüm amatör kulüplere destek vereceklerini söyledi.

Sonrasında Emek Mahalle Muhtarı Habip Orbay ve Soğukkuyu Mahalle Muhtarı Coşkun Bülbül’ü ziyaret ederek programlarına devam eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, akşam saatlerinde 30 İlçe AK Parti Gençlik Kolları Başkanıyla bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası