Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya Karabağlar'da vatandaşlara seslendi: 'Millet eğilmez, Türkiye bölünmez'

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar'da 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek sözü alarak, "1 Kasım'da sandıktan AK Parti tek başına iktidar olarak çıkacak, Karabağlar için, İzmir için ve Türkiye için yepyeni bir sayfa açılacak. Kaos bekleyenler hüsrana uğrayacak. Millet eğilmeyecek, Türkiye yenilmeyecek" dedi. AK Partili Kaya, Karabağlar'da vatandaşlardan destek istedi:
AK Partili Kaya Karabağlar'da vatandaşlara seslendi: 'Millet eğilmez, Türkiye bölünmez'
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2015 Cuma 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya seçim çalışmalarını Karabağlar ilçesinde sürdürdü. Beraberindeki partililerle birlikte Karabağlar'a çıkarma yapan Kaya, önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardından ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde seçim çalışması yaptı. Esnafı tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaya, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek sözü aldı. İzmir'in her bir ilçesinin kendine has özellik ve güzelliklere sahip olduğunu vurgulayan Mahmut Atilla Kaya, "Karabağlar ilçemiz İzmir'in önemli bir ilçesidir. Değerli hemşerilerimiz, istikrarın ve büyümenin tek teminatının AK Parti olduğunu çok iyi biliyor. Bu seçimlere Karabağlar damgasını vuracaktır, buna inanıyoruz. 1 Kasım'da Karabağlarlı hemşehrilerimiz gereğini yapacak ve AK Parti'yi sandıklardan en güçlü bir biçimde çıkartacaktır" diye konuştu. 



Milletimize hizmet borcumuz var

AK Partili Kaya, Karabağlar ilçe merkezindeki kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ederken, Esentepe, Gülyaka, Bahar ve Cennetoğlu mahallelerinde de vatandaşlarla buluştu. Kaya, AK Parti'ye gösterilen ilgi ve teveccühün kesinlikle karşılıksız kalmayacağının altını çizerek, "Vatandaşlarımızın ilgisi ve desteği çalışma azmimizi arttırıyor. Destek sizden, hizmet bizden. Milletimize hizmet borcumuz var. Bu borcu ödemek için gece-gündüz çalışmaya söz veriyoruz. Bu kardeşiniz her zaman ulaşabileceğiniz bir milletvekili olacak. Sizin içinizden geliyorum, sizin derdinizi en iyi bilenlerden biriyim. Sizin derdinizle dertlenmek, sorunlarınızın çözümü için gayret göstermek benim görevimdir. Bu noktada sizlere söz veriyorum. Asıl olan sizlersiniz, millettir. Bizler sizlerin vekili olarak çalışacak, milletimizin emrinde olduğumuzu asla unutmayacağız" ifadelerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası