Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan Soyer'in çağrısına tepki: Lafa gelince bol keseden sallarsınız iş icraata gelince sıfırsınız!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Tahtalı Barajı'ndan yaptığı tasarruf çağrısına tepki gösterdi. "Bir safsatayı daha çürütelim!" Kaya, "İzmir'deki su kayıplarının büyük çoğunluğu, şebeke bakımındaki eksiklikler, ömrünü tamamlamış şebeke unsurlarının yerine yenilerinin konulmaması, plansız kentleşme ve bundan doğan topyekün altyapı yetersizliğinden dolayıdır. Bunun da tek sorumlusu, çeyrek asırdır bu kenti yöneten CHP zihniyetidir. Her yıl, bu videoyu çektiğiniz Tahtalı Barajı kadar suyu, 92 milyon m3'lük bir kaynağımızı şebekede kaybediyoruz. Aynı bu videoda olduğu gibi, lafa gelince bol keseden sallarsınız ama iş icraata gelince sıfırsınız!"  dedi.
AK Partili Kaya'dan Soyer'in çağrısına tepki: Lafa gelince bol keseden sallarsınız iş icraata gelince sıfırsınız!
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2023 Salı 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Küresel iklim krizi nedeniyle ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız. Suyu tasarruflu kullanmalı ve israf etmemeliyiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye’ye öncü olacak projeler yürütüyoruz. Ancak su konusundaki duyarlılığı topyekün bir seferberliğe dönüştürmek mecburiyetindeyiz." paylaşımını alıntılayıp tepki gösterdi.

Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Bir safsatayı daha çürütelim! İçme ve kullanma suyu iletim hatlarında görülen su kayıpları, idari ve fiziki su kayıpları olmak üzere iki gruba ayrılır.

İdari su kaybı, izinsiz su tüketiminden, bir başka deyişle kaçak tüketimden doğar.

Fiziki su kaybı ise şebekenin tükenmişliğinden, altyapının yetersizliğinden ortaya çıkar.

İzmir'deki su kayıplarının büyük çoğunluğu, şebeke bakımındaki eksiklikler, ömrünü tamamlamış şebeke unsurlarının yerine yenilerinin konulmaması, plansız kentleşme ve bundan doğan topyekün altyapı yetersizliğinden dolayıdır.

Bunun da tek sorumlusu, çeyrek asırdır bu kenti yöneten CHP zihniyetidir. Her yıl, bu videoyu çektiğiniz Tahtalı Barajı kadar suyu, 92 milyon m3'lük bir kaynağımızı şebekede kaybediyoruz. Aynı bu videoda olduğu gibi, lafa gelince bol keseden sallarsınız ama iş icraata gelince sıfırsınız!" 

 

 

 

Soyer, Tahtalı Barajı'ndan tasarruf çağrısı yaptı
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası