Ege Postası
Geri

CHP'li Yücel'den Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi'ne destek: Sonuna kadar yanınızda olacağız

Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi’ne üye işçilerin, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde toplu iş sözleşmesinden (TİS) doğan alacaklarının ödenmesi için günlerdir eylemde olduklarını ifade eden  Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Ege Üniversitesi'nde sağlık işçilerinin hak edilmiş alacakları derhal ödenmelidir. Haklı ve meşru direnişin sonuna kadar yanında olacağız’ sözleriyle destek verdi.
CHP'li Yücel'den Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi'ne destek: Sonuna kadar yanınızda olacağız
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2023 Salı 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda bir süredir devam eden Ege Üniversitesi Hastanesi’nde çalışan işçilerin sorunlarına ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi’ne üye işçilerin, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde toplu iş sözleşmesinden (TİS) doğan alacaklarının ödenmesi için günlerdir  eylemde olduklarını ifade eden  CHP’li Yücel ‘Pandemi sürecinde sağlık emekçileri için "baştacı"diyen iktidar, sağlık işçilerinin haklı direnişini şimdi sadece seyrediyor’ sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

CHP’li Yücel şunları söyledi:

'Sağlık-İş Sendikası İzmir Şubesi’ne üye işçiler, Ege Üniversitesi Hastanesi’nde toplu iş sözleşmesinden (TİS) doğan alacaklarının ödenmesi için günlerdir  eylemdeler.

Sağlık emekçisi işçiler ekstrem bir hak ya da para istemiyor. İşçiler kazanılmış haklarının ödenmesini istiyor. Bundan daha doğal ve haklı hiç bir şey olamaz. 

Pandemi sürecinde sağlık emekçileri için "baştacı"diyen iktidar, sağlık işçilerinin haklı direnişini şimdi sadece seyrediyor.

Ege Üniversitesi'nde sağlık işçilerinin hak edilmiş alacakları derhal ödenmelidir.

Haklı ve meşru direnişin sonuna kadar yanında olacağız.'

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası