Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'nın Soyer'e 'İnciraltı' tepkisi sürüyor: Bu çark tanıdık geldi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik İnciraltı planlarıyla ilgili tepkisini sürdürüyor.
AK Partili Kaya'nın Soyer'e 'İnciraltı' tepkisi sürüyor: Bu çark tanıdık geldi!
Haberler / Yerel Politika
25 Mayıs 2023 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı planlarına ilişkin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik tepkilerini sürdürüyor.

Kaya, Tunç Soyer'in 30 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce İnciraltı toprak sahipleriyle gerçekleştirdiği toplantıdaki konuşmasından bir kesit paylaştı.

Soyer toplantıda, "Yol değişmez ama şundan endişeniz olmasın. Bu değişse de biz bu iradeyi bu kararlığı sürdürdükçe bunu engelleyecek hiçbir güç olamaz. Hiç endişeniz olmasın. Biz bunu en kısa sürede mutlaka çözeceğiz. Sizlerin beklentileri talepleri doğrultusunda çözeceğiz. Çünkü en başta söylediğim gibi inandığımız şey şudur ki bu toprağın yarattığı rantın sahibi en çok siz olmalısınız. Başkası değil. Hürmetini görceksiniz Tayfun kardeşim. Göremeyenlerin ruhları şad olsun ama sizler göreceksiniz. O nedenle bugünden itibaren kimse arsasını satmasın kardeşim." ifadelerini kullanmıştı.

KAYA'DAN SOYER'E TEPKİ: BANA BU ÇARK TANIDIK GELDİ

Soyer'in bu videosunu sosyal medya hesabından paylaşan AK Partili Kaya, Soyer'e tepkisini şu sözlerle ortaya koydu;

"Planları ilan ettiğimiz gün, "Mülk sahipleriyle çözüm üretilmiş, İnciraltı sadece mülk sahiplerini ilgilendiren bir şey değildir" demişti. 30 Mart 2019 yerel seçimlerinden sadece bir gün önce, İnciraltı toprak sahipleriyle yaptığı toplantıdaki konuşması! Bana bu çark tanıdık geldi! Aynı Kılıçdaroğlu gibi. Seçimden önce her sözü ver, sonra çark et!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası