Ege Postası
Geri

AK Partili Özalan’ın Körfez eleştirisine CHP'den jet yanıt: Sazan avlamak için başka bir yer arayın…

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili  Rıfat Nalbantoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan’ ın sosyal medya hesabından Körfezdeki atık su ile ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. CHP’li Nalbantoğlu, ‘Yıllanmış ve son kullanma tarihi geçmiş videolarla siyaset yapma çabası çok iyi bildiğini iddia ettiği futbol tabiriyle ofsayta düşmektir. Sayın Özalan İzmir Körfezi çipurasıyla meşhurdur. Sazan avlamak için başka bir yer arayın…’ dedi. Öte yandan CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ise açıklamasında, "Yanlış sularda yüzüyorsun, körfeze gel bence" dedi.
AK Partili Özalan’ın Körfez eleştirisine CHP'den jet yanıt: Sazan avlamak için başka bir yer arayın…
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2023 Perşembe 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Özalan, ‘CHP’li Tunç Soyer’in 'yüzülebilir körfez' dediği İzmir Körfezi’nin içler acısı hali.  Koltuğa oturduğu günden beri İzmir’e bir çivi dahi çakmayıp, tek yaptığı şey milletimizin paralarını fondaş sanatçılara yedirmek oldu’ sözleriyle tepkisini ortaya koymuştu.

AK Partili Özalan’ın bu paylaşımına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili  Rıfat Nalbantoğlu’ndan jet yanıt geldi.

CHP’li Nalbantoğlu, Özalan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerin 2,5 yıl öncesine ait olduğunu ifade ederek, ‘Konuya ilişkin açıklama 16 Mayıs 2021 tarihinde yapılmıştır. O gün olduğu gibi bugün de Körfez’e herhangi bir atık su deşarjı söz konusu değildir’ dedi.

Öte yandan Nalbantoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

‘Yıllanmış ve son kullanma tarihi geçmiş videolarla siyaset yapma çabası çok iyi bildiğini iddia ettiği futbol tabiriyle ofsayta düşmektir. Sayın Özalan İzmir Körfezi çipurasıyla meşhurdur. Sazan avlamak için başka bir yer arayın… @alpayozalan35'

"YANLIŞ SULARDA YÜZÜYORSUN" 

Öte yandan, bir tepki de  CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan geldi. Polat açıklamasında, "Tıpkı kendi zihniyeti gibi geride kalmış bir video ile algı yaratmaya çalışan AKP Milletvekili Alpay Özalan'a, videonun 2021 tarihli olduğunu ve gerekli açıklamanın zamanında yapıldığını söylemek istedim. Cahilliği teknolojinin önünde sanma Sayın Özalan. Tunç Soyer'e körfez konusundan çamur atamazsın! Yanlış sularda yüzüyorsun, körfeze gel bence" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası