Ege Postası
Geri

AK Partili Şahin: Ersöz Paşa’nın ellerinde kan izleri olduğu kanaatindeyiz

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümü ile ilgili, "Levent Ersöz paşanın ellerinde kesinlikle kan izlerinin, parmak izlerinin var olduğu kanaatindeyiz. Özal ile ilgili yapılan en son açıklamalarda,...
AK Partili Şahin: Ersöz Paşa’nın ellerinde kan izleri olduğu kanaatindeyiz
Haberler / Politika
17 Nisan 2013 Çarşamba 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümü ile ilgili, "Levent Ersöz paşanın ellerinde kesinlikle kan izlerinin, parmak izlerinin var olduğu kanaatindeyiz. Özal ile ilgili yapılan en son açıklamalarda, hazırlanan iddianame onlarla bağlantılı olarak anlatılıyor. Elbette mahkeme süreci içinde bunlar aydınlığa kavuşacaktır." dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın yaptığı icraatlarla statükonun dışına çıktığını, bu manada yaptığı çalışmaların bir çok kesimi rahatsız ettiğini söyledi. O dönemde meydana gelen faili meçhul cinayetlere dikkat çeken Şahin, "Maalesef bugüne kadar derin devlet diye adlandırdığımız bu yapıyı bir türlü deşifre edemedik. Ergenekon davasından yatan insanlar içerisinde Levent Ersöz paşanın ellerinde kesinlikle kan izlerinin, parmak izlerinin var olduğu kanaatindeyiz. Özal ile ilgili yapılan en son açıklamalarda, hazırlanan iddianame onlarla bağlantılı olarak anlatılıyor. Elbette mahkeme süreci içinde bunlar aydınlığa kavuşacaktır." diye konuştu. Kime dayanırsa dayansın Özal’ın ölümü üzerindeki sır perdesinin kaldırılması gerektiğinin altını çizdi.

Merhum Cumhurbaşkanı’nın eşi Semra Özal’ın, eşinin görevi başında öldürüldüğü ve şehit sayılması gerektiği yönündeki açıklamalarını da değerlendiren Şahin, "En tabi hakkıdır. Biz kamu vicdanında şehit olduğuna inanmaktayız. Biraz daha vicdanları rahatlatacak bir adım atılmış olur." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası