Ege Postası
Geri

AK Partili Saygılı’dan yerel seçim mesajı: Aday için tarih verdi

31 Mart 2024 yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerde adaylık için hareketlilik artarak devam ediyor. İYİ Parti’nin adayının açıklanmasının ardından gözler CHP ve AK Parti’nin adaylarına çevrildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı adayın Kasım ayının sonunda açıklanacağını belirtti.
AK Partili Saygılı’dan yerel seçim mesajı: Aday için tarih verdi
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2023 Pazartesi 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde geçerli 1399 oyun tamamını alarak partisinin genel başkanlığına yeniden seçildi.

"KIYASLAMAK GİBİ OLMASIN AMA..." 

Büyük kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Pırıl pırıl bir kongre oldu. Hiçbir tartışmanın olmadığı, herkesin mutabık kaldığı huzur dolu bir kongre oldu. Diğer partilerle karşılaştırmak gibi değil ama demokrasi örneği olarak çok güzel bir kongre oldu” ifadelerine yer verdi.

“YEREL SEÇİMLERE 28 MAYIS GECESİ BAŞLADIK”

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Saygılı, “Biz 28 Mayıs gecesi Cumhurbaşkanımız önderliğinde yerel seçim çalışmalarına başladık” dedi.

ADAY KASIM’DA AÇIKLANACAK

2024 yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerde adaylık için hareketlilik başladı. İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi aday göstermesinin ardından gözler CHP ve AK Parti’ye çevrildi.

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı için kulislerde İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Şebnem Bursalı isimleri konuşuluyor. AK Parti’nin adayına ilişkin açıklamalarda bulunan Bilal Saygılı, “Adayla ilgili şu an bilgi veremiyorum ama Kasım ayının sonuna doğru adayımız netleşecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası