Ege Postası
Geri

İYİ Parti’nin aday adayları vitrinde: Konak için o isim yola çıktı

Yerel seçimlere aylar kala aday adayları vitrine çıktı. İYİ Partili Revaylin Bilgin, bugün Konak Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
İYİ Parti’nin aday adayları vitrinde: Konak için o isim yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
5 Ekim 2023 Perşembe 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 2024 yerel seçimlerde ittifaka kapılarını kapatmasının ardından İYİ Parti’de yerel seçimler için aday adayları çalışmalara başladı.

İYİ Partili Revaylin Bilgin Konak Belediye Başkan aday adaylığı için bugün İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Partili Bilgin açıklamasında, “Genel başkanımız Meral Akşener ve Genel İdare kurulumuzun almış olduğu karar ile 2024 Yerel Seçimlerine Ülkemizin tüm il ve ilçelerinde kendi  adaylarımız ile katılacağız. Bu noktadan hareketle aday adaylığı isteğimi İlçe  başkanımız sayın Coşkun Tatar’ a bildirdim. Gerek başkanımızın, gerek ilçe yönetim kurulumuzun ve gerekse birlikte çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğum siz değerli arkadaşlarımın takdiri ile aday adaylığı sürecimi başlattım. Bu konuda beni destekleyen beni cesaretlendiren tüm teşkilatımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KONAK’I İYİ TANIYORUZ”

Konak’ın sorunlarına değinen Bilgin, belediyecilik anlamında beklentilere vakıf olduğunu aktararak, “Şunun çok iyi bilinmesini isterim ki biz İYİ Parti Konak İlçe teşkilatı olarak ilçemizi çok iyi tanıyoruz. 12 Semt 111 Mahallemiz de sürekli olarak sahadayız. Hemşehrilerimizin sorunlarına ve Belediyecilik anlamında beklentilerine vakıfız” diye konuştu.

“KAZANDIRMANIN YA DA KAYBETTİRMENİN TARAFI DEĞİLİZ”

‘Ceketimi koysam kazanırım’ anlayışının değişmesi gerektiğine dikkat çeken İYİ partili Bilgin, “Biz kazandırmanın veya kaybettirmenin tarafı değiliz. Biz ilçemizdeki tüm hemşehrilerimizle, liyakatli kadrolarımızla artık kronik hale gelmiş sorunlara çözüm olmanın kararlılığı ve azmindeyiz. Artık ceketimi koysam kazanırım anlayışının değişmesi gerektiğini düşünüyoruz bunu projelerimizle, çözüm önerilerimiz ve sonuçları ile değiştirecek bir alternatif ortaya koymak amacındayız. Hemşehrilerimiz iki kutup arasında seçim yapmak zorunda      kalmamalıdır” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Bilgin açıklamasının devamında, “Aday adaylığı sürecimizin adaylıkla noktalanması halinde, teşkilatımızla hep birlikte çok çalışacağız her mahallemize, her sokağımıza tekrar tekrar gideceğiz kendimizi, projelerimizi, çözüm önerilerimizi anlatacağız onların onayını mutlaka alacağız. İnanıyorum ki siz değerli yol arkadaşlarımla birlikte vatandaşlarımızın takdir ve teveccühünü kazanacağız. Biz bu seçimi Konak ilçe teşkilatı olarak kazanacak inanca, azme, kararlılık ve enerjiye sahibiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası