Ege Postası
Geri

Körfez’de koku tartışmaları yeniden alevlendi: Bursalı’dan Soyer’e ‘KBB’ tavsiyesi

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Mordoğan Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışında ‘Bitmez dedikleri koku bitti!’ açıklamasına tepki göstererek ‘Kendisine daha önce tanıdığım çok iyi KBB uzmanı tavsiye etmiştim ama anlaşılan ya rahatsızlığının farkında değil ya da İzmirlinin aklıyla ve burnuyla alay ediyor!’ dedi.
Körfez’de koku tartışmaları yeniden alevlendi: Bursalı’dan Soyer’e ‘KBB’ tavsiyesi
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2023 Çarşamba 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürlüğü’nün Mordoğan’da hizmete aldığı 70’inci atık su arıtma tesisinin açılışında “Biliyorum, ben Körfez’de yüzeceğim dediğimde buna inanan pek olmadı. Kokuyu bitireceğiz dediğimizde de olmaz dediler. Fakat o bitmez dedikleri koku bitti’ açıklamasında bulunmuştu.

Soyer’in 'kentteki koku sorunu bitti' açıklamasına AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

‘BURNUMUZLA DA ALAY EDİYORLAR’

AK Partili Bursalı, ‘Bunlar sadece aklımızla değil burnumuzla da alay ediyorlar! Acaba Körfez’den buram buram gelen kokuyu almayan var mıdır?’ diye sordu.

‘KENDİSİNE KBB UZMANI TAVSİYE ETMİŞTİM AMA...’

Bursalı, Soyer’e ithafen’  Sn.@tuncsoyer çıkmış “Parfüm yok, kimyasal yok. Koku meselesi tarihe karıştı” demiş. Kendisine saha önce tanıdığım çok iyi KBB uzmanı tavsiye etmiştim ama anlaşılan ya rahatsızlığının farkında değil ya da İzmirlinin aklıyla ve burnuyla alay ediyor!’ dedi.

’31 MART’TAN SONRA...’

Öte yandan Bursalı, ‘El hak tarihe karışacak. Onu da 31 Mart’tan sonra İzmirli hemşehrilerimiz sandıkta @Akparti yapacak. Fakat Mart’ta sadece koku değil, kokusu çıkmış ittifaklar ve zihniyetler de İzmir’de tarihe karışacak’ dedi.

 

Soyer, Mordoğan Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışında konuştu: Bitmez dedikleri koku bitti!
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası