Ege Postası
Geri

Başkan Sandal'dan muhalefete sert tepki: Biz adam gibi işimizi yapıyoruz

Bayraklı Belediye Meclisi'ne Başkan Sandal ile Cumhur İttifakı üyeleri arasında yaşanan tartışmalar damga vurdu. Cumhur İttifakı Sandal'ı eleştirirken Sandal ise, "Dersinize çalışın yoksa madara olursunuz. Biz adam gibi işimizi yapıyoruz" dedi.
Başkan Sandal'dan muhalefete sert tepki:  Biz adam gibi işimizi yapıyoruz
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Meclisi Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın idaresinde gerçekleştirildi. Gündem dışı konuşmalar kısmında AK Parti Grubu’ndan gelen eleştirilere Serdar Sandal sert çıktı. Sandal, AK Parti Grubu’na yönelik “Dersini çalış dedim, çalışmazsan madara olursun” dedi. Ardından gelen tepkiler üzerine Sandal, geri adım atarak, “Maksadını aşan bir cümleydi, kusura bakmayın” diye konuştu. 

AK PARTİ’NİN ELEŞTİRİLERİ TANSİYONU YÜKSELTTİ

Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Parti Bayraklı Meclis üyesi Emre Demir, Sandal’ın vaatlerini hatırlattı. Demir, Sandal’ın seçim döneminde ve sonrasında verdiği vaatleri yerine getirmediğini söyleyerek, “Sandal iyi bir öğretmen, kötü bir belediye başkanı. Bayraklı halkı bunun yanıtını 2024 seçimlerinde verecek. 2024 yılında Bayraklı’da biz hizmet vereceğiz” diye konuştu.

KALEM KALEM CEVAP

Demir’in eleştirilerinin ardından salonda tansiyon yükseldi. Eleştirilere kalem kalem cevap veren Sandal, “Bazı meseleleri çözülemeyecekmiş gibi algı yaratmanın anlamı yok. Çözülüyor. Siz kente ne verdiniz? Hastane bilmecesi orada duruyor. Aklınıza geleni aslı astarı olmayan şeyleri söyleyin. Biz kameraları açalım. Sonra biz kendimizi anlatacağımızda gürültüyle bizi bastırmaya çalışın. Eleştirilerinizin aslı astarı yok. Pazaryeri… Bir Pazar yeri yapılacaksa… 100 küsur milyonluk işin ihalesine kimse girmiyorsa sen bizi mi suçlayacaksın yoksa ekonomiyi bu hale getirenleri mi? Sen doları 7 liradan 30 liraya, mazotu 50 liraya götürürken, vatandaşlığı açlığı ve yoksulluğa mahkum ederken Büyükşehir’i eleştiremezsin. Sana dersini çalış yoksa madara olursun dedim. Buraya doğru eleştiriyle geleceksiniz. Sizin çiftliğiniz değil burası” dedi.

Kent meydanı noktasında yapılan eleştiriler üzerinde konuşan Sandal, “Bayraklı’nın en temel meselelerinden birisi kent meydanı. 50 metrekarelik alanlarda milli bayramlarımızın kutlanması içimizi acıtıyor” dedi. 

ÖZÜR DİLEDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Aktaş, “Özkanlar Pazaryeri için boyayacağız hazır diyorsunuz. Nerede bu pazaryeri? 5 yıl önceye gidip vaatlerinize bakıyoruz. 5 yıl sonra da aynı yerdesiniz. Kreş açtık diyorsunuz, açmadınız” açıklamasını yaptı. Sandal’ın Demir’e yönelik ifadelerine Aktaş’tan eleştiri geldi. Ardından Sandal, “Haddini aşan ifadelerdi” diyerek AK Partili Demir’den özür diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası