Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de Başkanlar zirvesi; Toplantıda neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda yerel seçim hazırlıkları ve ilçelerin acil ihtiyaçlarının konuşulduğu belirtildi.
CHP İzmir'de Başkanlar zirvesi; Toplantıda neler konuşuldu?
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2023 Cuma 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde büyük Kurultaya günler kala parti içinde hareketlilik devam ediyor.

CHP İzmir'de dün yapılan toplantıda İzmir delegeasyonu bir fireyle Kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı. 

Delegasyon toplantısının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu bugün de sabah saatlerinde Nefes Restoran'da ilçe başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda kurultay sürecinin ve yaklaşan yerel seçim çalışmalarının ele alındığı öğrenildi. 

BAŞKANLAR DİNLENDİ

Öte yandan toplantıda ilçe başkanları dinlenirken,  başkanların ilçelerindeki sorunları anlattığı ve Aslanoğlu ve Soyer'in not aldığı ifade edildi.

Başkanların en çok şikayet aldıkları konunun yol sorunu olduğu bunu da koordinasyon toplantısında ilk ağızdan aktardıkları belirtildi.

"KAZANAN İZMİR OLACAK"

Aslanoğlu toplantı sonrası sosyal medya hesabından, "Büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer’in katılımıyla, yerel seçim hazırlıklarını ve ilçelerimizin acil ihtiyaçlarını konuştuğumuz ilçe başkanları koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik.Bir arada,uyum içinde,mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan İzmir olacak." mesjaını paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası