Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli din görevlileriyle buluştu

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Bergama İlçe teşkilatının verdiği kahvaltı programına katılan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, din görevlileriyle bir araya geldi. Din görevlileriyle sohbet eden Sürekli, aynı zamanda son günlerde yaşanan hain saldırıların gerçekleştiği terör olaylarında birlik beraberliğin öneminin altını çizerek “Terör bizleri bölmek istiyor. Kardeşi kardeşe vurdurtmak, aramızdaki beraberliği bozmak istiyor, Lakin bizler inadına el ele verip onlara bunları başaramayacaklarını göstermeliyiz" dedi. AK Partili Sürekli'den birlik beraberlik mesajı:
AK Partili Sürekli din görevlileriyle buluştu
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2015 Pazar 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle Bergama ilçe teşkilatının verdiği kahvaltı programına katıldı. Din görevlileriyle bir araya gelerek sohbet eden Sürekli, notlarını almayı ihmal etmedi. Din görevlilerinin toplumda önemli görev teşkil ettiklerini vurgulayan Sürekli, çalışanlardan genel bilgi aldı. Sohbetine devam eden vekil adayı özellikle son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek birlik beraberliğinde önemine değindi. Sürekli, “Camiler ve din görevlileri haftasında sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Camilerimiz, din görevlilerimiz çok önemli… Sizler toplumda çok önemli bir görev inşa ediyorsunuz. Sizlerin taleplerini, sıkıntılarını dinledim, not aldım. Bu konuda gereken her şeyi yapmaya hazır olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Esas değinmek istediğim konulardan biride,  son günlerde gündemde yer alan ve adını dahi anmak istemediğimiz, lakin asla duyarsız kalmamamız gereken terör olayları var. Bugün burada bir partili olarak değil, İzmir Milletvekili olarak konuşuyorum. Siyasi görüşleriniz ne olursa olsun, biz birlikte yola çıkar güçlü olursak işte o zaman terörü yeneriz. Terör bizleri bölmek istiyor. Kardeşi kardeşe vurdurtmak, aramızdaki beraberliği bozmak istiyor, Lakin bizler inadına el ele verip onlara bunları başaramayacaklarını göstermeliyiz. Bizler terörün üstesin geleceğiz, kararımızda tek bir şüphemiz yoktur” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLARAK AYRIŞMAMALIYIZ

Din görevlileriyle sohbetine devam eden Sürekli, “Terör konusu hepimizin yüreğini dağlıyor. Bölücü terör örgütüyle kırk yıldır mücadele içerisindeyiz. İnişli, çıkışlı olan mücadeleler var. Son dört yılda bu mücadelelerde belli bir mesafe kaydetmiştik. Ancak terör örgütü ve bu hainliğe sırtını dayayanlar son iki ayda yaşananları sabote ettiler. Ve ne yazık ki toplumumuzda terör olayları sonucunu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın arasında bile ayrım yapanlar var. Bu böyle olmamalı… Türkiye Cumhuriyeti olarak ayrışmamalıyız. Ben bu süreçte şehit olan askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve bu hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenabı Haktan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Henüz yaralı olan ve tedavi süreci devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da yaşanan hain saldırılar sonucunu hayatını kaybeden vatandaşımızın sayısını üzülerek söylüyorum, 102 oldu. Her birinin acısını yüreğimde yaşıyorum. Rabbimden her birine rahmet diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acı günler yaşatmasın” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası