Ege Postası
Geri

AK Partili Usta'dan DEÜ'de yaşananlara tepki: Öğrencilerin gözaltına alınması yanlış

Dokuz Eylül Üniversitesi’ndeki yemek fiyatlarında yaşanan artış sonrası yapılan protestolarda öğrencilerin gözaltına alınması TBMM'de gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Dokuz Eylül Üniversitesinde yemek ücretlerinin artırılmasını protesto eden öğrencilerin gözaltına alınmasını tasvip etmediklerini söyledi. Usta, öğrenci temsilcileri davet edilerek diyalogla çözüm için bir çaba sarf edilseydi sorunun daha barışçıl bir şekilde çözülebileceğini ifade etti.
AK Partili Usta'dan DEÜ'de yaşananlara tepki: Öğrencilerin gözaltına alınması yanlış
Haberler / Politika
6 Ekim 2023 Cuma 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dokuz Eylül Üniversitesinde yemek ücretlerinin artırılmasını protesto eden öğrencilerin gözaltına alınması TBMM'de gündeme geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Dokuz Eylül Üniversitesinde yemek ücretlerinin artırılmasını protesto eden öğrencilerin gözaltına alınmasını tasvip etmediklerini söyledi.

"Tasvip etmemiz bizim için de mümkün değildir"

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin gözaltına alınmasını yanlış bulduğunu belirten Usta, "Masaya çatalla ve bıçakla vuran öğrencilerin gözaltına alınmasının yanlış olduğunu özellikle ifade ediyorum. Öğrenci temsilcileri davet edilerek diyalogla çözüm için bir çaba sarf edilseydi eminim ki çok daha barışçıl yöntemle her iki tarafın rızasıyla, memnuniyetiyle sorun çözülebilirdi. Böyle bir durumu tasvip etmemiz elbette ki bizim için de mümkün değil." değerlendirmesinde bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası