Ege Postası
Geri

AK Partili Yaşar’dan yerel seçim açıklaması: Bizim öyle hayallerimiz var ki...

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar TR35’te yayınlanan Canan Beyazkaya ile Beyaz Masa programına katıldı. Yaşar, “Bizim öyle hayallerimiz var ki. Yamaç paraşütü hayalimiz var. Asansör hayallerimiz var.  Kale etrafında panoramik alan hayallerimiz var. Kemalpaşa İzmir’in yanı başında cennet gibi bir yer” dedi.
AK Partili Yaşar’dan yerel seçim açıklaması: Bizim öyle hayallerimiz var ki...
Haberler / Yerel Politika
24 Kasım 2023 Cuma 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar TR35’te yayınlanan Canan Beyazkaya ile Beyaz Masa programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“KEMALPAŞA BİR MOZAİK “

Kemalpaşa’nın Türkiye’nin tamamını temsil eden bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Yaşar, “Kemalpaşa’nın 49 mahallesi var. Yönetimimizi kurduk. Güzel bir yönetim oldu. Kemalpaşa yaklaşık 86 bin oy seçmeni olan bir yerleşim yeri. İki tane organize sanayiyi kendinde barındırıyor. Bu organize sanayilere bağlı olarak aşırı göç alan bir yer burası. Bu göç de mozaiği çeşitlendiriyor. Halının desenlerini arttırıyor. Türkiye’nin tamamını temsil eden bir yapıya sahip. Dolayısıyla biz AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak güçlü bir durumdayız. Onun yansıması olarak da yönetimde bütün bu hassasiyetleri, mahalleleri, beldeleri aldığı göç ve yaşayan insan topluluklarını da gözetmek zorundayız” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İŞİMİZ ZOR”

Kemalpaşa’nın kaybolan yıllarına üzüldüğünü söyleyen Yaşar, “Biz 5 yıldır herhangi bir hizmet almıyoruz Kemalpaşa’da. Vatandaşlar defin edecek mezar bulamamaktan, gidecek yol, köprü bulamamaktan şikayet ediyor. Kemalpaşa’da bir hizmetsizlik aldı başını gitti. Bizim işimiz zor önümüzdeki dönemde. Kaybolan 5 yılın çalışmasını da önümüzdeki 5 yılda yapmak zorundayız” dedi.

“MEZARLIK ALANLARI YÜZDE YÜZ DOLU”

Kemalpaşa’da çok ciddi bir mezarlık sorunu olduğuna dikkat çeken Yaşar, “Kemalpaşa’da bizim mevcut Cennet Bahçesi mezarlığında insanlarımızı defnedecek yerimiz kalmadı. Yüzde yüz doldu, yerimiz kesinlikle yok. Yol kenarlarında boş yer bulup oralara defnetmeye çalışıyoruz. Ne kadar sürer? Süremez. Bunun çözümünün olabilmesi için yetkin, etkili, öngörülü,  programlı yöneticilerin olması lazım. Biz bunu kaç yıldır söylüyoruz. Bunu Büyükşehir’de de ilçe meclisinde de konuştuk. Bunun bir gün dolacağını o günün de bugün olduğunu görmek gerekiyor. Bunun için o vizyona sahip olmak gerekiyor.  6 yıl önce Örnekköy’de mezarlık yapacağız dediler, 700 tane çam ağacını kestiler.  Çevrecilikten bahsediyorlar. Biz betona yatırım yapmayız diyorlar.  700 çamı kestiği yere 700 bin metreküp beton döktüler ve mezarlık yapmadılar. Asansörle oraya ölü defnetmeniz gerekiyor. Orası kaydığı için orada defin yapılamaz” dedi.

“KEMALPAŞA İZMİR’İN YANI BAŞINDAKİ CENNET”

Önceki dönemde önemli hizmetlerin yapıldığını ifade eden Yaşar, “Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden ilki Kemalpaşa’da yapıldı. Binalı Yıldırım Millet Bahçesi. Arif Başkan’ın zamanında yapıldı. İzmir’den gelip kirletiyorlar diye şikayet ediyorlar. Oysaki çok yakınında Nazarköy var. Turist çeken bir yer orası. Bizim öyle hayallerimiz var ki. Yamaç paraşütü hayalimiz var. Asansör hayallerimiz var.  Kale etrafında panoramik alan hayallerimiz var. Kemalpaşa İzmir’in yanı başında cennet gibi bir yer” dedi.

“KEMALPAŞA DAHA ŞANSLI”

Kemalpaşa’nın hizmet konusunda biraz daha fazla şanslı olduğunu düşündüğünü söyleyen Yaşar, “Geçen dönem Arif Başkan kültür merkezi, kongre merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu, Binali Yıldırım Millet Bahçesi... Bunlar belediye bütçesiyle kolay kolay yapılacak şeyler değil. Ama kendini zorlayıp, yatırım için çırpınan bir adamın yapabileceği işler. Ondan önceden de birçok hizmetler yapıldı” dedi.

“BU STATDA MİLLİ MAÇLAR BİLE OYNANABİLİR”

Kemalpaşa’da çok güzel bir stadın yapıldığını söyleyen Yaşar, “Bu statta milli maçlar dahi oynanabilir. Spor kulüpleri de inşallah buradan yararlanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla yapıldı. Hemen yanında kapalı spor salonu var. İnşallah o alanın da bakımı yapılacak” dedi.

“YEREL DE SINIFTA KALDIK”

Merkezi hükümetin işini yatığını dile getiren Yaşar, “Yerel de sınıfta kalmış durumdayız. Mevcut Belediye Başkanımız bir hoca. 31 Mart ‘ta kendisine karne vereceğiz. Sınıfta kaldı, notları belli, düzeltmesi mümkün değil. Sınıfta bırakacağız onu” dedi.

“YERELE GENEL SİYASET GİBİ BAKMAYIN”

Yerel seçimler öncesinde vatandaşlara seslenen Yaşar, “Kemalpaşa halkı elini vicdanına koyacak. Bütün hemşehrilerime buradan selam olsun. Yerelde bu genel siyaset gibi bakmayın. Yerel siyasette nasıl başarılı olabilir, kim daha başarılı olabilir. Buna bakıp adayımızı ona göre seçeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası