Ege Postası
Geri

AK Partili Yıldırım’dan bomba iddia: Soyer LGBT bütçesini kullanıyor

AK Parti Narlıdere önceki dönem İlçe Başkanı Metin Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e LGBT’liler üzerinden yüklendi. Yıldırım, Başkan Soyer’in, Avrupa’nın LGBT dernekleri için ayırdığı bütçeyi kullandığını iddia etti. AK Partili Yıldırım açıklamasında, “Tunç bey gündeme LGBT ve çav bella ile geliyor. Bir milleti aile yapısını bozarak yıkarsınız. Bazı dayatmalarla ülkemize LGBT konusu gündeme getirilmeye çalışılıyor. Bunu ticari bir şekilde kullanan bir kesim var. Tunç bey bunlara zemin hazırlıyor. Tunç Bey Avrupa’dan bununla ilgili bir talimat almış olabilir. Avrupa’dan LGBT derneklerine ayrılan bütçeyi Soyer kullanarak bütçe sağlamaya çalışıyor olabilir” dedi.
AK Partili Yıldırım’dan bomba iddia: Soyer LGBT bütçesini kullanıyor
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2023 Cuma 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Narlıdere önceki dönem İlçe Başkanı Metin Yıldırım, TR35 TV’de yayınlanan Canan Beyazkaya ile Beyaz Masa programında önemli açıklamalarda bulundu.

“VATANDAŞLARDAN OY İSTEMEDİK”

 2023 Genel seçimlere ilişkin açıklmalarda bulunan Metin Yıldırım, “Narlıdere muhalefet partisinin en çok oy aldığı ilçelerden biri. Siyaset bizim için insanlara ulaşmanın bir ağıdır. Biz hümanist bir yapıyla siayset yaptık. Narlıdere’nin partimize karşı sert bir bakış açısı vardı. İnsanlara karşı gösterdiğimiz samimiyet ve hizmet anlayışıyla siyaset yaptık. Hizmet götürdüğümüz bir tane vatandaşımızdan bile oy istemedik. Bu bizim görevimiz. O koltuklar vebali olan koltuklar. O koltuğa oturunca hakkını vermelisiniz. Hizmet odaklı çalıştığımız için Narlıdere’de sempati oluştu” dedi.

“ALİ ENGİN BENİM DE BAŞKANIM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin bey ılımlı bir siaysetçi. Biz iyi bir hava yakaladık. Vatandaştan bize gelen talepleri Ali Bey geri çevirmedi. Narlıdere genelinde bir şeyler yapmaya çalışıyor. Narlıdere’de ciddi bir kentsel dönüşüm meselesi var, onu çözmeye çalışıyor. Bakanlığımızın da adımıyla kentsel dönüşümde de bir noktaya geldik. Biz insane hizmet odaklı çalışıyoruz. Narlıdere Belediye Başkanı benim de belediye başkanım” diye konuştu.

“BU SENE İZMİR’İ ALACAĞIZ”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İYİ Parti’nin İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi aday göstermesine yönelik yaptığı açıklamada, “İzmir vazgeçmez” ifadesini kullanmıştı. Soyer’in açıklamasını değerlendiren  Yıldırım, “İzmir CHP’den vazgeçmez değil. İzmir bazı gerçekleri görmeye başladı. İzmir, işlenmemiş bir maden gibi. Doğru bir yönetimle İzmir, gelecekte dünyanın sayılı şehirleri arasına girebilir. İzmir’in kokudan kurtulmak için tek çaresi AK Parti belediyeciliği. Bu sene İzmir’i alabileceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

“İZMİR’İ YEREL YÖNETİM CEZALANDIRIYOR”

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ın, ‘İzmir’i cezalandırılıyor’ ifadelerine tepki gösteren Yıldırım, “AK Parti hükümeti 22 yıl boyunca İzmir’e neler yapmışlar diye çıkarıp bakabilirler. İzmir cezalandırılmıyor. İzmir’i, yerel yönetimler cezalandırıyor. İzmir’in ulaşım, koku kentsel dönüşüm sorununu çözmek için adım attılar da hükümet yapmayın mı dedi? Şehir Hastanemizin çiçeği burnunda yakında açılacak. Bütün CHP’li, İYİ Partili, HDP’li seçmenlere sesleniyorum; İzmir’imizin için bu dönem bir şeyler yapılmasını istiyorsanız AK Parti’ye şans verin” dedi.

“SOYER LGBT BÜTÇESİNİ KULLANIYOR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e LGBT’lar üzerinden yüklendi. Yıldırım açıklamasında, “Tunç beyin LGBT konusuna neden bu kadar önem verdiğini anlamış değilim. LGBT bir hastalık değil. Bazı kimseler hastalık diyorlar ama değil. Bu cinsel bir yönelim. Tunç bey gündeme LGBT ve çav bella ile geliyor. Bir milleti aile yapısını bozarak yıkarsınız. Bazı dayatmalarla ülkemize LGBT konusu gündeme getirilmeye çalışılıyor. Bunu ticari bir şekilde kullanan bir kesim var. Tunç bey bunlara zemin hazırlıyor. Tunç Bey Avrupa’dan bununla ilgili bir talimat almış olabilir.  Avrupa’dan LGBT derneklerine ayrılan bütçeyi Soyer kullanarak bütçe sağlamaya çalışıyor olabilir. Ben CHP’li vatandaşların da bu konuya sıcak bakmadıklarını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“İZMİR’DEN ŞEYH ÇIKARMAYA ÇALIŞMIYORUZ”

Türkiye gündemine damga vuran ÇEDES projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Bizler inanan bir toplumuz. Bu projede herhangi bir dayatma yoktur. Bu bir danışmanlık hizmeti. İsteyen alır, istemeyen almaz. İzmir’den şeyh çıkmaz söylermi hükümete karşı söylenmiş bir söylem. Biz İzmir’den şeyh çıkarmaya değil toplumu değerleriyle yaşatmaya çalışıyoruz. Türk aile yapısını korumaya çalışıyoruz. Narlıdere’den de bir platform ciddi tepki verdi ancak neye dayanarak verdiler bilmiyorum. Biz AK Parti olarak değerlerimizi korumak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası