Ege Postası
Geri

Şaşal Su Fabrikası açıldı: Soyer’den ‘heveslenmeyin’ mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menderes Şaşal Su Fabrikasının açılışında, “İzmir halkı ne heyecanını tüketir ne de İzmir’den vazgeçer. Kimse heveslenmesin. Böyle bir markanın açılışı için İzmirliler bir araya gelmişse İzmir heyecanını korur . İzmirliler, İzmir’e daima sahip çıkar. Birbirimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Şaşal Su Fabrikası açıldı: Soyer’den ‘heveslenmeyin’ mesajı
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2023 Cuma 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menderes Şaşal Su Fabrikasının açılışı bugün izmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşti. Açılış törenine Soyer'in yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri, CHP İzmir il Başkanı Şenol Aslanoğlu, belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve İzmirli vatandaşlar katılım sağladı. 

"KİMSE HEVESLENMESİN" 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise açıklamasında, “Bir İzmir markasının yeniden doğuşuna tanıklık ediyoruz. İzmir halkı ne heyecanını tüketir ne de İzmir’den vazgeçer. Kimse heveslenmesin. Böyle bir markanın açılışı için İzmirliler bir araya gelmişse İzmir heyecanını korur . İzmirliler, İzmir’e daima sahip çıkar. Birbirimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“ŞAŞAL AHDE VEFADIR”

 “Cumhuriyetin 100. Yılında İZSU'dan 100 Proje” için kolların sıvandığına dikkat çeken Başkan Soyer, “Bu açılışla birlikte İzmir’e 100 eser kazandırma yolculuğuna başlıyoruz. Şehrimizi 99 yeni eserle buluşturacak olmaktan gurur duyuyorum. Şaşal su bir cumhuriyet hikayesi. Benim çocukluğumda da şaşal su demekti. Bu fabrika bizim için çok önemli. Şaşal bir ahde- vefa projesidir. İzmir’in uzun yıllardır atıl kalmış hazinesini yeniden hizmete sunmak büyük bir gurur kaynağı. Bu tesisi 10 ayda yenileyerek ayağa kaldıran ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Buradaki eski fabreika binalarından birinde dün itibariyle üretime başladı. Sağlık ve hijyen açısından en yüksek standartlara sahip. Şaşal su cam şişelerini yakında raflarda göreceğiz. Şaşal adını duyduğunuzda bile mutlu oluyorsunuz biliyorum. İzmir insanı değerlerini unutmaz. Şaşal da bu değerlerden biridir” dedi.

“ŞAŞAL İZMİR’İN SU İHTİYACINI KARŞILAYACAK”

Menderes Şaşal Su Fabrikası’nın önemine değinen Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan, “Menderes için bugün özel bir gün. Türkiye’nin en eski su markalarından biri olan Şaşal su halkımızla buluşuyor. 2011 yılından bu yana kapalı olan fabrika Başkanımız Soyer’in 100 eser vizyonuyla tekrar faaliyete geçiyoruz. Şaşal çoğu İzmirlinin geçmişinde iz bırakmıştır. Şaşal İzmir’in içme suyu ihtiyacını karşılayacaktır. Tarım, turizm ve sanayi sektörelerini içinde bulunan Menderes’e büyük bir getirisi olacaktır. Başkanımız Soyer’e ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Şaşal Su Fabrikası açıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası