Ege Postası
Geri

AKP'li Zeybekçi'ye ağır cevap

AKP Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin hakaretlerine ilk cevap Adnan Keskin'den geldi.
AKP'li Zeybekçi'ye ağır cevap
Haberler / Politika
30 Aralık 2012 Pazar 21:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, bir siyaset adamının siyasetin ahlaki ve etik kurallarını ayaklar altına alarak düzeysizleştirmek için çaba sarf etmesinin utanç verici olduğunu belirtti.

Siyaseti düzeysizleştirenlerin seviyesine düşmemek için bugüne kadar sustuğunu ifade eden Keskin, ancak CHP Genel Başkanı ve kendisine yönelik çirkin saldırıların bardağı taşıran son damla olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin,devamla şu görüşlere yer verdi:

‘’50 yıldır siyasetin içindeyim. Hiç bir zaman konjonktöre göre davranıp halkıma yalan söylemedim. Hele hele bakan olacağım diye caka satıp yurttaşlarımı kandırmadım. Konut alanlarını ticari alana çevirmedim. Denizli’nin önemli ihalelerini yandaşlara peşkeş çekmedim. İmar planı tadilatı konusunda aleyhimde davalar açılmadı. Bu kararlar idare mahkemeler tarafından iptal edilmedi. Denizli’nin hakkını koruyacağım deyip de oy aldıktan sonra binlerce insanı sokağa atmadım. Yeni işsizler yaratırken, intihar etme pahasına belediyenin olanaklarını başka illerden gelen şirketlere peşkeş çekmedim. Denizli’nin ulaşım rantını partilime ve firmasına hediye etmedim. Bu yüzden vicdanları sızlatacak şekilde minibüs esnafını perişan etmedim. Dürüstlük sözü verip de Denizli’nin en değerli arsalarını (Forum, Sümerpark) arsalarını ona buna peşkeş çekmedim. Keyfi işlemler yüzünden belediyeyi 222 bin lira zarara uğratmadım.

Fabrikam için imar yollarını kapatmadım. Seçim yasağını ihlal etmedim, bu konuda yargı aleyhime bir karar vermedi. Belediye’nin parasıyla kendi siyasi reklamımı yapmadım. Kaldırımlara park eden araçların camını kırıp dedikten sonra işyerimin kaldırımını işgal ederek alay konusu haline gelmedim. Denizlispor’u partimin arka bahçesi yapmak için çabalamadım ve ligden düşürmedim. Hiç bir zaman siyaseti zenginleşme aracı olarak görmedim.

Haysiyet cellatlığı yaparak kendine ve partine pirim toplamayı bırak. Yalancı arıyorsan da zahmete girme, yorulma ve uzağa gitme. Sadece aynaya bak, yalancıyı mutlaka göreceksin.’’

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası