Ege Postası
Geri

AKP'li başkan istifa etti

AKP'li Bodrum İlçe Başkanı Akgül istifa etti.
AKP'li başkan istifa etti
Haberler / Politika
1 Haziran 2013 Cumartesi 08:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BODRUM  - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 4.5 yıldır AKP İlçe Başkanlığı yapan turizmci Yılmaz Algül, Genel Merkez'e gönderdiği dilekçe ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.
AKP Bodrum İlçe Başkanlığı'nı 2008 yılının Kasım ayından buyana sürdüren turizmci Yılmaz Algül, bugün şok bir kararla görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini partinin genel merkezine gönderdiğini belirten Algül, "AKP'mizi Bodrum'da belirli bir yere taşımak, ilçemize her türlü hizmeti ve yatırımı en hızlı bir şekilde getirmek için var gücümüzle çalıştık. Gördüğüm ve nedenlerini ileride açıklayacağım lüzum üzerine istifa dilekçemi parti genel merkezine gönderdim. Ancak ben yine AKP'nin bir neferiyim, partimin ve sayın Başbakanımız Erdoğan'ın hayranıyım. Bundan sonra da bana verilecek her türlü görevi seve seve yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın, partimden değil sadece İlçe Başkanlığı'ndan istifa ettim" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası