Ege Postası
Geri

ATB Başkanı Çandır: Antalya’nın lobiyle büyük işler başaracağına inanıyorum

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, şehirde birlik beraberlik olmadığını ve bu sebeple kaybedildiğini açıkladı. Çandır, şehrin bir lobiye ihtiyacı olduğunu birlikte küçük hedefler yerine büyük işlere odaklanması gerektiğini...
ATB Başkanı Çandır: Antalya’nın lobiyle büyük işler başaracağına inanıyorum
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, şehirde birlik beraberlik olmadığını ve bu sebeple kaybedildiğini açıkladı. Çandır, şehrin bir lobiye ihtiyacı olduğunu birlikte küçük hedefler yerine büyük işlere odaklanması gerektiğini hatırlattı.

        Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Kerim Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ATB Başkanı Ali Çandır’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ali Çandır ve ATB’nin yeni yönetimine görevinde başarılar dileyen Ahmet Boztaş, Antalya ekonomisinin gelişmesi için birlikte çalışarak güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyledi.

        Ali Çandır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tarımın stratejik bir sektör olduğuna dikkat çeken Çandır, her ne kadar turizm üzerinde yoğunlaşılsa da tarımın göz ardı edilemeyeceğini vurguladı.

        Antalya’nın birlikte hareket edememekten dolayı kaybettiğini vurgulayan Çandır, "Mikro milliyetçilik yapmamak lazım. Bizim sağlıklı bir şekilde Antalya lobisi oluşturmamız lazım. Küçük değil büyük işlere birlikte odaklanmamız lazım. Belli projeleri birlikte sahiplenip birlikte zorlamamız lazım ki sonuç alalım. Sorunlara birlikte hareket etme kültürüyle odaklanırsak sonuç elde edebiliriz." dedi.

        Çandır’ın mikro milliyetçilik uyarısına katıldığını dile getiren Ahmet Boztaş ise MATSO’nun da yönetiminde olduğu Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı’nı (BAGEV) referans gösterdi. BAGEV’in birlikte hareket etmede önemli bir fonksiyon üstlenebileceğini bildiren Boztaş, BAGEV’in bölge ekonomisi için iyi çalışmalara imza attığını kaydetti. Boztaş, Antalya Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası