Ege Postası
Geri

Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nden Ramazan sergisi

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin Sabancı Merkez Camii’nde açtığı 'Ramazan' temalı yılsonu sergisini gezdi. İl Müftüsü Arif Gökce ve Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İkbal Kalın ile birlikte kursiyerlerin...
Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nden Ramazan sergisi
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin Sabancı Merkez Camii’nde açtığı 'Ramazan' temalı yılsonu sergisini gezdi.

İl Müftüsü Arif Gökce ve Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İkbal Kalın ile birlikte kursiyerlerin hazırladığı geleneksel Türk el sanatlarından oluşan ve "Hilye-i Şerif, Hat, Tezhip ve Esma’ül Hüsna" konulu çalışmaları kapsayan sergiyi gezen Vali Coş, ortaya çıkarılan eserlerin güzelliğinden dolayı emeği geçenleri kutladı.
Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İkbal Kalın, vatandaşların da yoğun ilgisini çeken ve 45 parçadan oluşan serginin, Adana’nın farklı camilerinde Ramazan ayı boyunca cuma günleri sergileneceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası