Ege Postası
Geri

Başkan ve eşi iftar çadırında yemek dağıttı

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ile eşi Fatma Gözen, belediye tarafından kurulan iftar çadırlarında kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek ikramında bulundu. İftar öncesi iftar çadırına gelen Belediye Başkanı Ali Gözen ve eşi,...
Başkan ve eşi iftar çadırında yemek dağıttı
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen ile eşi Fatma Gözen, belediye tarafından kurulan iftar çadırlarında kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek ikramında bulundu. İftar öncesi iftar çadırına gelen Belediye Başkanı Ali Gözen ve eşi, vatandaşları tek tek ziyaret ederek yakından ilgilendi. İftar çadırında Başkan ve eşini karşılarında gören ihtiyaç sahipleri, ilgilerinden dolayı Başkan ve eşine teşekkür etti.

Tokat’ın Turhal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok ihtiyaç sahibine iftar veriyor. Belediye yetkilileri, Yeni Belediye Sitesi otoparkı yanında kurulan iftar çadırında günlük 800 ile 1000 civarında kişiye sıcak yemek verildiğini söyledi. Her gün hayırsever vatandaşların masraflarını üstlenerek iftar yemeği verdiğini belirten yetkililer, vatandaşların yapılan uygulamadan son derece memnun kaldıkları ifade edildi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Gözen, Ramazan ayının ilçe ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu. İhtiyaç sahiplerine katkı sağlayan kişilere teşekkür eden Gözen, "Öncelikle Ramazan Ayı’nın memleketimize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. Her yıl olduğu gibi bu yılda İftar Çadırımızı kurduk. Yine hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle de iftar yemeklerini vereceğiz. Allah tüm oruç tutan din kardeşlerimizin oruçlarını kabul etsin. Turhal Belediyesi Ramazan Çadırımızda çok sayıda hemşehrimizle birlikte iftarımızı yaptık. Bu iftar çadırına maddi manevi katkı yapanlara huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Birlikteliği, barışı, kardeşliği ve sevgiyi ancak bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olursak sağlayabiliriz. Cenab-ı Hak’tan Ramazan ayının feyz ve bereketinden herkesin yararlanmasını, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası