Ege Postası
Geri

Genç TASİAD üyeleri ve huzurevi sakinleri iftarda buluştu

Genç Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç TASİAD) üyesi Erdem Üren’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Genç TASİAD üyeleri ve huzurevi sakinleri katıldı.Genç TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Fidan, “Tüm...
Genç TASİAD üyeleri ve huzurevi sakinleri iftarda buluştu
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genç Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç TASİAD) üyesi Erdem Üren’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Genç TASİAD üyeleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Genç TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Fidan, “Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlarım, insanlığa ve bizlere hayırlar getirsin. Bugün burada hem sizlerle hem de huzur evimizin sakinleriyle iftar yapmanın ayrı gururunu yaşıyorum.” diye konuştu.

Gecede huzurevi sakinleri adına konuşma yapan Bakıma Muhtaç Yaşlı ve Çocuklara Yardım Derneği Başkanı İnci Derebaş, “Bizleri bu mübarek Ramazan’da da unutmadınız. Sizlerden Allah razı olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum, Allah onlara bol bereketli kazançlar ve sağlıklar versin.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası