Ege Postası
Geri

Adana'da 153 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Adana’da yapılan operasyonda deterjan ve peçete kolilerine gizlenmiş 153 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.Emniyetten yapılan açıklamada, kaçakçılıkla ilgili suç örgütlerine ve suçlularına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında,...
Adana'da 153 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi
Haberler / Güncel
17 Kasım 2013 Pazar 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da yapılan operasyonda deterjan ve peçete kolilerine gizlenmiş 153 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, kaçakçılıkla ilgili suç örgütlerine ve suçlularına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında, İncirlik Park alanında yapılan operasyonda; A.T. isimli şahsın kullandığı kamyonda deterjan ve peçete kolilerinin alt kısmına gizlenmiş 153 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sürücü A.T. gözaltına alınarak yapılan yasal işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Açıklamada; 22 Ekim ile 14 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 75 ayrı operasyonda 488 bin 635 kaçak sigara, 78 bin 840 litre kaçak akaryakıt, 7 bin 833 kilogram kaçak çay, 908 kaçak cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda 5’i yabancı uyruklu olmak üzere 115 kişi hakkında yasal işle yapılarak adli makamlara sevk edildi.

Gerçekleştirilen çalışmalar ile 1 milyon 903 bin 228 TL’lik haksız kazanç ve vergi kaybı engellendiği, ayrıca kaçakçılık olaylarından gelir elde etmekte olan suç örgütlerine de ekonomik olarak ciddi bir darbe vurulduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası