Ege Postası
Geri

Adanaspor’da kombine fiyatları açıklandı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da yeni sezonunun kombine bilet fiyatları belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bu sezon güney kale arkasına maç izlemek isteyen futbolseverler de kombine bilet avantajından faydalanacak. Buna göre...
Adanaspor’da kombine fiyatları açıklandı
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da yeni sezonunun kombine bilet fiyatları belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bu sezon güney kale arkasına maç izlemek isteyen futbolseverler de kombine bilet avantajından faydalanacak. Buna göre kombine fiyatları şöyle: protokol 2 bin, kapalı A üst 500, kapalı D alt 300 TL, maraton 150 TL, güney kale arkası 75 TL’den satışa sunuldu.

Ayrıca taraftarlar, belirlenen bankalardan kombinelerini taksitle alabilecek. Satışların 5 Ocak Stadyumunda yapılacağı belirtilirken, 09.00'dan 17.00'ye kadar devam edeceği belirtildi. Saat 17:00’den 20.30'a kadar ise Gazipaşa Bulvarı sonunda İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Arka sokağında bulunan MODEX Ayakkabı mağazasında satılacağı bildirildi.

Adanaspor’un tecrübeli oyuncularından Ayhan Tuna Üzümcü, kombine biletlere taraftarların gerekli ilgiyi göstereceklerini söyledi. Alınacak her biletin önemine değinen Tuna, “ Bilet almak takıma verilecek en güzel desteklerden biridir. Herkes bütçesine göre takımına destek olmalı. Ligin ilk maçına kadar satışların belirli bir sayıya ulaşacağını düşünüyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası