Ege Postası
Geri

Afganistan’da Taliban Türk vatandaşlarını kaçırdı

Afganistan’ın Logar vilayetinde acil iniş yapan bir helikopterdeki yolcu ve mürettebat Taliban tarafından kaçırıldı. Taliban sözcüsü, kaçırılanlar arasında 9 yabancı ve 2 Afgan tercüman olduğunu bildirdi. Cihan Haber Ajansı'na telefonla...
Afganistan’da Taliban Türk vatandaşlarını kaçırdı
Haberler / Dünya
22 Nisan 2013 Pazartesi 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Afganistan’ın Logar vilayetinde acil iniş yapan bir helikopterdeki yolcu ve mürettebat Taliban tarafından kaçırıldı. Taliban sözcüsü, kaçırılanlar arasında 9 yabancı ve 2 Afgan tercüman olduğunu bildirdi.

Cihan Haber Ajansı'na telefonla açıklama yapan Taliban sözcüsü Zebiullah Mücahit, "Dün, Afganistan saatiyle 16.00 civarında Logar vilayetinde inen helikopterdeki 9 yabancı ve 2 Afgan tercümanı ele geçirdik." dedi. Mücahit, kaçırılanlardan kaçının Türk olduğu ile ilgili net bilgi vermekten kaçındı.

Afganistan yerel kaynakları, Horasan Kargo Havayolları’na ait helikopterde 8 Türk ile Rus ve Afganistan vatandaşları bulunduğunu belirtiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası