Ege Postası
Geri

Ağrı'nın kurtuluşu kutlandı

Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenler, Adliye Sarayı önünde...
Ağrı'nın kurtuluşu kutlandı
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenler, Adliye Sarayı önünde devam etti. Törende, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker ile Belediye Başkanı Hasan Arslan öğrencileri ve halkı selamladı.

Günün anlam ve önemini anlatan Belediye Başkanı Hasan Arslan, Türkiye'nin hızla büyüdüğünü, Ağrı'nın da bundan nasibini alacağını belirtti. Ülkenin her geçen gün muasır medeniyetler seviyesine biraz daha yaklaşıp geliştiğinin altını çizen Başkan Arslan, “Zaman zaman dışarıdan ülkemize fitne tohumlarına karşı hiç unutmayalım ki birlik ve beraberlik olmak zorundayız. Ülkemizin her tarafı eşit ve aynı değerdedir. Bu, güzel vatanın her köşesine yayılışımızın, var oluşumuzun simgesidir bugün. Bu vesileyle bütün Ağrılı hemşehrilerimin ve bütün milletimizin bu kurtuluş gününü kutluyorum." dedi.

Kurtuluş koşusu ve halk oyunları ekibinin gösterileri ve şiirler okunmasıyla devam eden programda Trabzon Belediyesi'nin Kanuni Mehteran Takımı gösteri sundu. Okullar arası şiir, kompozisyon ve resim dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerinin verilmesi ile program son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası