Ege Postası
Geri

Aile Üniversitesi'ne büyük ilgi

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, Karşıyaka Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi ile birlikte aile yapısını güçlendirmek ve topluma yansıtmak için başlattıkları Aile Üniversitesi’nin büyük bir ilgi gördüğünü bildirdi.
Aile Üniversitesi'ne büyük ilgi
Haberler / İzmir
17 Ekim 2016 Pazartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta Karşıyaka’da düzenlenen törenle kapılarını açan Türkiye’nin ilk Aile Üniversitesi faaliyete geçtiği ilk haftasında vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. İzmir’in üç önemli kurumunun ortaklaşa çalışması sonunda geliştirilen projenin çeşitli nedenlerden ötürü bozulan aile yapısını onarmak, anne - baba - çocuk ilişkilerini güçlendirmek ve sağlıklı aile yapısını korumak gibi bir amacı olduğunu ifade eden EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, eğitimlerin ay sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi. İlk etapta 40 kişilik bir kursiyer grubunun katıldığını ve 40 yedek başvurunun bulunduğuna dikkat çeken Elmasoğlu, “Proje ortaklarımızla aldığımız karar gereği gelecek talebe göre eğitimlere devam edebiliriz. Uzman hocalarımızın katılımlarıyla sağladığımız ilk etap derslerinde “Aile Sağlığı", “Zaman Yönetimi', “Aile İçi iletişim', “Aile çatışmalarında çözüm yolları" eğitimleri veriliyor. Bir sonraki grup çalışmalarında başka konularda eğitimler de verilebilir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası