Ege Postası
Geri

Ak Parti Bayraklı'da kadınlar harıl harıl

Ak Parti Bayraklı Kadın Kolları Teşkilatı saha çalışmalarına başladı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyaset kazanı iyiden iyiye ısınmaya başlarken AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Bayraklı’ da kadınlara yönelik projeleri ile saha çalışmalarına başladı.
Ak Parti Bayraklı'da kadınlar harıl harıl
Haberler / Yerel Politika
21 Ekim 2013 Pazartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Bayraklı’ da bulunan kadınların sorunlarına yönelik gerçekleştirilecek projeler kapsamında Kadın Kolları Teşkilatı Bayraklı’ da tek tek evleri ziyaret ederek kadınların dertlerini dinliyor sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor. Haftanın belirli günleri Bayraklı’ da bulunan ev hanımları ile çay sohbetleri düzenleyen Kadın Kolları teşkilatı kısa zamanda Bayraklı’ da kadın üye sayısında ciddi bir artış gerçekleştirdi. Bayraklı’da çeşitli mahallelerden katılan yeni bayan üyelerle daha güçlü bir hale gelen AK Parti Bayraklı Kadın Kolları Teşkilatı ihtiyaç sahibi, şiddet gören kadınlara da ziyaretler düzenliyor. Bayraklı’ da bulunan kadınların AK Parti olarak yanında olduklarını ifade eden AK Parti Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Rukiye Bayrak Karataş : ‘’ Bayraklı’ da bulunan kadınların bir çok sorunu var. Bu sorunlara yıllardır bir çözüm bulunamıyor. Biz Bayraklı’ da ki ablalarımızın kardeşlerimizin sorunlarının ne olduğunu biliyoruz ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bayraklı’ da kadınlar yalnız değil. Bayraklı Belediyesi kadınlara yönelik bir tane sosyal tesis gerçekleştiremedi. Biz kadınlarımıza sahip çıkarak Bayraklı’ da seçimleri onlarla birlikte kazanacağız. ‘’ diye konuştu. Bunun yanı sıra saha çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Karataş Bayraklı’ da bulunan kadınları AK Partiye davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası