Ege Postası
Geri

Ak Parti Karşıyaka kampa girdi

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, önümüzdeki yerel seçim sürecinin yol haritasını çizmek üzere, geçtiğimiz hafta sonu Çeşme’de kampa girdi. İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli yönetiminde Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ve iki gün süren kampa, konuk olarak AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de katıldı.
Ak Parti Karşıyaka kampa girdi
Haberler / Yerel Politika
15 Ekim 2012 Pazartesi 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Çeşme Ilıca Otel’de 2 oturum halinde toplam 10 saat süren kamp programında partililer, gerçekleştirilen toplantılarla yerel seçim sürecini değerlendirdi. Kampa katılan İzmir Milletvekili Aydın Şengül, programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karşıyaka teşkilatımız çalışmalarıyla her zaman örnek teşkilatlarımızdan olmuştur. Bu kamp programında da düzenlenen toplantılarla yerel seçim sürecine yönelik güzel çalışmalar olacağını düşünüyorum. Çalışmaların sonunda Karşıyaka’da büyük değişimlerin yaşanacağına olan inancım sonsuzdur. Tüm çalışmalar için Karşıyaka İlçe Teşkilatına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu. Teşkilata ‘rehavete kapılmayın’ uyarısında da bulunan Şengül, yakın zamanda kentsel dönüşüm toplantılarıyla Karşıyakalılarla yeniden birlikte olacağını söyledi.


AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, teşkilat olarak göreve geldikleri günden bu güne, gerek teşkilat üyeleri gerek profesyonel yardımlarla yerel seçim hazırlıklarının özveriyle sürdürüldüğünü belirtti. Sürekli, “Teşkilat olarak kendimizi seçimlere en iyi şekilde hazırlamak üzere yola çıktık. Süreç erkene alınsın ya da alınmasın, hiç önemli değil. AK Parti Karşıyaka olarak seçime hazırız. Çalışmalarımız günden güne artarak devam ediyor. Ümit ediyorum ki hep beraber Karşıyaka’mızda başarıya ulaşacağız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası