Ege Postası
Geri

Akay'dan derneğin kira sorununa anında müdahale

AK Parti İzmir İL Başkanı Ömer Cihat Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret ettiAkay, derneğin yaklaşık 3 aydır yaşadığı sıkıntısına anında çare oldu. Derneğin kirasını ödemekte zorlandığını öğrenen Akay, o anda yaptığı telefon konuşmasının ardından ismini açıklamadığı bir hayırsever arkadaşının derneği 5 bin TL yardımda bulunacağını söyledi.
Akay'dan derneğin kira sorununa anında müdahale
Haberler / Yerel Politika
20 Kasım 2012 Salı 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ- İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, beraberindeki heyet ile beraber Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, derneğin yaklaşık 3 aydır yaşadığı sıkıntısına anında çare oldu. Derneğin kirasını ödemekte zorlandığını öğrenen Akay, o anda yaptığı telefon konuşmasının ardından ismini açıklamadığı bir hayırsever arkadaşının derneğe 5 bin TL yardımda bulunacağını söyledi. Ziyarette engelli vatandaşların maddi manevi her türlü sorun ya da sıkıntılarında parti olarak yanlarında olduklarını belirten Akay, “ Siz bizim başımızın tacısınız. Parti olarak engellilere ve engelli ailelerine maddi manevi yardım yapıyorduk, yapmaya da devam edeceğiz. Biz sosyal yardımlaşmaya önem veren bir partiyiz. Sizlerin bizleri Ağabey, kardeş, evlat gibi düşünmenizi istiyoruz. İl Başkanı olarak ben sizleri sürekli ziyarete gelemeyecek olsam da, başkan yardımcılarımız bundan sonra sizleri rutin olarak ziyaret edecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası