Ege Postası
Geri

AK Parti Karşıyaka'dan BESİAD'a ziyaret

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bostanlı Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Sürekli, BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur ve üyelerle bir araya gelerek, derneğin çalışmaları ve sorunları hakkında Sungur’dan bilgiler aldı
AK Parti Karşıyaka'dan BESİAD'a ziyaret
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2012 Pazartesi 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bostanlı Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Sürekli, BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur ve üyelerle bir araya gelerek, derneğin çalışmaları ve sorunları hakkında Sungur’dan bilgiler aldı.

Sivil toplum kuruluşlarının ilçelerdeki önemine değinen Sürekli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sürekli, “İlçe yönetimimizdeki arkadaşlarımız Karşıyakalı yada Bostanlılı kişiler. Bizlerde yaşadığımız bölgedeki sivil toplum kuruluşlarını ve çalışmalarını oldukça önemsiyoruz. BESİAD’ın da çalışmaları, kendilerini bölgede ön plana çıkartmıştır. Bu bakımdan kendilerini kutluyorum. Bu ziyaret sebebiyle aynı çatı altında toplanmaktan dolayı oldukça mutluyum” ifadelerinde bulundu.

BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur, ise, derneğin yeni yönetim kurulu ile esnaf ve İzmir’e faydalı olmayı amaçladıklarının altını çizerek, “Derneğimizin yeni yönetim kurulu ile esnafımıza ve şehrimize faydalı olacak projelerimizi gerçekleştirmek üzere yeniden göreve talip olduk. Karşıyaka’daki sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerimize başladık. Sizlerin ziyaretinden de çok memnun olduk. Projelerimize destek vereceğinize inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Sungur daha sonra Sürekli’ye, yeni yönetim kurulunu tanıtarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sürekli’ye gündemdeki Bütünşehir Yasası ile ilgili de sorular yönelten Sungur, Karşıyaka’ya yönelik projeler hakkında bilgi istedi. Sürekli, İlçe Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Kamil Karadeniz’e talimat vererek, Bostanlı esnafının dilek ve şikayetlerini dikkate almasını istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası