Ege Postası
Geri

CHP Karşıyaka örgütü halkın nabzını tuttu

İlçe Başkanlığı ve Kadın kolu gönüllülerinin hazırladığı “CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Karşıyaka Halkını Dinliyor” projesinin startı Goncalar mahallesinde verildi.
CHP Karşıyaka örgütü halkın nabzını tuttu
Haberler / Yerel Politika
16 Kasım 2012 Cuma 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İlçe başkanı Adnan ALABAY “CHP Karşıyaka nın her mahallesinde,  sokağında vatandaşın yanında olacak, sadece projelerini anlatmayacak halkın dertlerini sıkıntılarını da dinleyip çözümde üretecek. Bu toplantı başlangıçtır, bütün mahallerimizde periyodik olarak bu tür toplantıları yapılacağız dedi. İlçe Yönetimi, Kadın Kolu ve  Belediye Meclis üyeleri Goncalar mahallesinde bir kahvehane de mahalle sakinleriyle buluştu.  Kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılanan Adnan Alabay, beraberindeki yöneticiler ve meclis üyeleri gördükleri ilgiden memnun oldular.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
     İlçe başkanı Adnan Alabay mahalle halkına hitaben yaptığı konuşmada “
Karşıyakalılar sadece seçim zamanı değil her zaman CHP yi yanlarında bulacaktır, ilçemiz bünyesinde kurduğumuz mahalle çalışma grupları, kendi mahallesiyle ilgili sorunları sıkıntıları ve böyle davetleri bize iletiyor. Gücümüz yettiğince her sorunuza cevap vereceğiz, her sıkıntınıza çözüm üretmeye çalışacağız. Bir kişi dahi çağırsa hiç üşenmeden yanına gidip derdi nedir diye soracağız. Eğer sorununa çözüm bulamıyorsak neden çözemediğimizi  anlatacağız.”dedi. Partililerin hazırladığı çeşitli ikramlıkların da sunulduğu  toplantıda mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplayan Alabay; AKP hükümetinin CHP li belediyelerin elini kolunu bağlamak için elinden geleni yaptığını, belediyelerin hükümet engeline rağmen hizmet vermek için mücadele ettiklerini belirtti ve kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Goncalar mahallesi halkına teşekkür etti.Toplantıda hazır bulunan Belediye Meclis üyelerinin  mahallenin bazı sorunlarına hemen  çözüm bulmaları diğerlerini de not alıp çözümü için takipçi olacaklarını belirtmeleri vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

CHP Karşıyaka ilçe Başkanlığının SAĞLIK,HUKUK, ÇEVRE TİMLERİ de mahallelerde çalışmaya başladı. İlçe Sağlık Komisyonu 22 kasım saat 16.00 da Zübeyde Hanım mahallesi İsmail Cem Kültür merkezinde beş doktorun  katılacağı “Kadın Sağlığı ve Doğum”  konulu soru cevaplı  bir toplantı gerçekleştirecek.  Hukuk komisyonu mahallerde vatandaşlara ücretsiz danışmanlık ve bilgilendirme hizmeti verecek.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası