Ege Postası
Geri

Çiğli’de Gençlik Kolları düştü!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi kadrolarında fire vermek istemeyen CHP İzmir’de, Çiğli Gençlik Kolları yönetim kurulu şok istifalar ile sarsıldı. Yönetim kurulundan 11, yedek üyelerden 5 kişinin istifasını verdiği CHP Çiğli Gençlik Kolları’nda yönetim kurulu ve başkanı düşmüş oldu.
Çiğli’de Gençlik Kolları düştü!
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2012 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI - HABER SERVİSİ -  Çiğli İlçe Örgütü  gençlik kollarında yaşanan  istifalar  ile  şok yaşadı. İlçe Başkanı Diren Okur  ile aralarında görüş farklılığı olduğu ve çalışamadıklarını ifade eden gençlik kolları yönetim kurulunda bulunan 11 asil ve 5 yedek üyenin istifası ile gençlik kolları yönetim kurulu düştü. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan’a istifa dilekçeleri ulaşırken İl Gençlik Kolları’nın istifaları engellemek için çok uğraştığı ancak istifa eden yöneticilerin kararlı tavrı nedeni ile istifaları kabul ettikleri öğrenildi.

PARTİYE DAHA FAZLA KATKI KOYACAK BİR YÖNETİM GELMELİ
İstifa edenler arasında yer alan Çiğli İlçe Gençlik Kolları Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İl Gençlik Kolları Uluslararası İlişkiler Komisyon Başkanı Şahin Çalı, partinin menfaati için böyle bir karar aldıklarını belirtti. İstifa etmeden önce İlçe Gençlik Kolları Başkanı Diren Okur ve İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile konuştuklarını belirten Çalı, “ Bizim Gençlik Kolları başkanımız ile kişisel bir problemimiz yok. İstifaların gerekçesi partiye Çiğli’de daha fazla katkı koyacak bir başkan ve yönetimin gelmesini amaçlıyor.Çalışmalarda başkan ve yöneticilerin karşılıklı eksik kaldığını düşündük. Daha dinamik bir ekip kurulmasını istiyoruz” dedi.

İL BAŞKANI SOYDAN: 10 GÜNE KADAR ATAYACAĞIZ
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan ise, " Bu istifaların altında kişisel problemler yatmıyor. Ağacı budamak gibi... İstifa eden arkadaşlar ile konuştum daha dinamik bir yönetimin partiye faydalı olacağını belirttiler. Başkan ve yönetim olarak çok fazla sağlıklı çalışmalar yapamadıklarını belirttiler. Çiğli'nin yararına bir istifa. Hem ana kademeyle hem de ilçedeki gençlerle uyum içinde çalışacak bir ismi araştırmalar sonrasında 10 güne kadar atayacağız" dedi

GÜLTEKİN: KARŞILIKLI EKSİKLİK VARMIŞ
İstifa etmeden çnce yönetim kurulunun kendisine bilgilendirme yaptığını belirten CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, " İstifa edeceklerini bana gelip söylediler. Gençlik Kolları Başkanı ile yönetim arasında karşılıklı eksiklik olduğunu belirttiler. İlçe örgütümüz için hayırlısı olsun" dedi.

BUNDAN SONRA NE OLACAK'
Başkanlığı düşen Diren Okur'un yerine  İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın bir hafta içinde yeni başkanı ataması bekleniyor. İstifa eden yöneticilerden bir çoğunun yeni yönetimde görev almak istediği bu yüzden  İl Başkanı Soydan'a 2-3 gün içersinde isim sunacakları öğrenildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası