Ege Postası
Geri

Karataş, “135 proje bile sizi kurtaramaz”

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir’in uğradığı zararın 35 değil, 135 projeyle bile kurtulamayacağını söyledi. “Göstermelik projelerle işler yürümez” diye konuşan Karataş “AKP İl Başkanı ve CHP’li Başkan Türkiye’nin ve İzmir’in tüm sıkıntılarını unutmuş birbirleriyle kayıkçı kavgasına tutuşmuş, ‘35 proje yapılıyor mu yapılmıyor mu’ diye ağız dalaşına girmişlerdir.
Karataş, “135 proje bile sizi kurtaramaz”
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2012 Pazartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  İzmir’e hizmet etmeleri gerekirken siyasi şova soyunanlar gerçeklerle yüzleşmeli İzmir’e ve Türkiye’ye verdikleri zararı düşünmelidirler. Oysa Ülkemiz ve şehrimiz için çalışmak zaten görevleridir. Kimse görevini yaptığı için taltif ve tebrik beklememelidir. Bu şekilde İzmir kaybetmektedir. Oysa bu kentin kaybedecek zamanı kalmamıştır. Türkiye ve İzmir artık gerçeği görmüştür.” dedi.

 

“İzmir yaşanmaz hale geldi”

İzmir Büyükşehir Belediyesini de eleştiren İl başkanı Karataş, şöyle devam etti; “Alt yapı sorununu yıllardır çözememiş bir belediye ile karşı karşıyayız. Köy yolları bile İzmir’in yollarından iyi durumda. Günden güne büyüyen ve çözüme ulaşmamış trafik sorunu var. Vatandaş saatlerce trafik de mağdur oluyor, sabah işyerine, akşam da evine vaktinde ulaşamıyor. Kazılmayan sokak ve caddemiz yok gibi. Sorunların bir an evvel çözüme kavuşması gerek”.

 

Kürsüde ahlaksızlık

Türkiye ve İzmirli vatandaşlarımızın hayatını nasıl zorlaştırdıkları konusunda kimsenin kafa yormadığını savunan MHP İl Başkanı Necat Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu milleti teröre mecbur eden AKP ve ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi liderleri kürsüleri ahlaksızca, belden aşağı ifadelerle işgal ederlerken, insanımıza gösterdikleri saygıyı ve kendi siyasi seviyelerini ortaya koymuşlardır. Ne hazindir ki birbirlerine yaptıkları ithamlar sırasında partilileri tarafından da alkışlanmaktadırlar. Bu vatanı ve insanımızı biraz olsun sevseler, siyasi üsluplarına dikkat etmeleri gerekirdi. Bizlerin ağzına almaktan imtina ettiği dolaylı küfürleri birbirlerine savuran bu zihniyetler Türkiye’yi terör belasına, bölücülüğe ve umutsuzluğa sevk etmişlerdir.”

 

“Vergi yükü vatandaşın”

Ekonominin çöktüğünü ve vergilerin vatandaşlara yüklendiğini öne süren Karataş, “AKP hükümeti emperyalist aktörlerin ülkemize verdiği kredi notuyla övünürken insanımızın omuzlarına yüklediği vergi ve ceza yükünü unutturduğunu sanmaktadır. Esnafın, emeklinin, işçi ve memurun ne durumda olduğunu soran yoktur. ‘Akaryakıt ne kadar oldu’ sorusunu bakan ve AKP’li vekillere sormak gerekmektedir” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası