Ege Postası
Geri

Seyitler'den Ankara'da belgeli savunma

İzmir Koordinatörü Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e Bayraklı’daki ‘sorgulama’da olayları detaylı bir şekilde anlatma fırsatı bulamayan Seyitler, Ankara’ya giderek Erdem ile görüştü. 2 klasör ile Başkentte genel merkezin yolunu tutan Seyitler, Erdem’e 1 yıllık sicil dosyasının yanında ilçe yönetim toplantılarına katılımların, aidat ödemelerinin, Bakanların kente geldiklerinde yapılan programlara katılan ile katılmayanların isimlerinin ve ilçe teşkilatının bugüne kadar yaptığı çalışmaların yer aldığı dökümanları teslim etti.
Seyitler'den Ankara'da belgeli savunma
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2012 Pazartesi 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti Genel Merkezi son zamanlarda Bayraklı ve Karabağ ilçe teşkilatlarında yaşanan sıkıntı nedeni ile geçtiğimiz hafta müdahalede bulunmuş, Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem’i İzmir’e göndermişti. Günü birlik İzmir mesaisinde her iki ilçede ana kademe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile teker teker görüşen Erdem Ankara’ya dönmüştü.

2 KLASÖR İLE ANKARA'YA UÇTU


Tartışma ve kavgalar ile gündemden düşmeyen Ak Parti Bayraklı’da İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler’in disipline gönderilmesi ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal’ın görevden alınması ile tavan yapan kriz ile zor günler geçiren İlçe Başkanı Erdal Seyitler Ankara’ya çıkarma yaparak kendini savundu. İzmir Koordinatörü Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’e Bayraklı’daki ‘sorgulama’da olayları detaylı bir şekilde anlatma fırsatı bulamayan Seyitler, Ankara’ya giderek Erdem ile görüştü. İki gün boyunca hazırladığı 2 klasör ile Başkentte genel merkezin yolunu tutan Seyitler, Erdem’e 1 yıllık sicil dosyasını sundu. Seyitler ayrıca göreve başladığı günden itibaren ilçe yönetim toplantılarına katılımların, her ay ödenen aidatların, Bakanların kente geldiklerinde yapılan programlara katılan ile katılmayanların isimlerinin ve ilçe teşkilatının bugüne kadar yaptığı çalışmaların yer aldığı dosyayı İzmir Koordinatörü  Erdem’e sundu. Seyitleri dinleyen ve gazete kupürlerinden fotoğraflara kadar bir çok belgenin yer aldığı 2 klasörü incelemeye alan Erdem’in Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e Bayraklı ile ilgili raporunu sundu.

SEYİTLER: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Ankara çıkarmasını doğrulayan Seyitler, "Kongrede bana karşı yenilgiye uğrayanlar bunun hesabını devam ettiriyorlar. Kimin ne kadar çalıştığını, ne yaptığını belgeleri ile ortaya koydum. Yaptığım çalışmalarla iz bıraktım. Görevimin başındayım. Bayraklı'yı CHP zihniyetinden kurtaracağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası