Ege Postası
Geri

Akaydın: Başbakan'a söylediklerimden hicap duydum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hakaret davası açmasına neden olan 19 Mayıs 2013 akşamı sarf ettiği sözler için "Sonradan hicap duydum." dedi.Mustafa Akaydın, Antalya Büyükşehir...
Akaydın: Başbakan'a söylediklerimden hicap duydum
Haberler / Politika
17 Haziran 2013 Pazartesi 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hakaret davası açmasına neden olan 19 Mayıs 2013 akşamı sarf ettiği sözler için "Sonradan hicap duydum." dedi.

Mustafa Akaydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 19 Mayıs akşamı sarf ettiği sözler için Başbakan'ın aleyhinde açtığı dava hatırlatılan Akaydın, şu cevabı verdi: "Dava açtığına göre gidip kendimizi müdafaa edeceğiz. ‘Bana destek olur musunuz'’ diye halka mendil açacağım. Biliyorsunuz ben zengin değilim. Belki banka kredisi alırız."

Akaydın, bir gazetecinin son günlerde siyasi söylemlerin ağırlaştığı, hakaretlerin havada uçuştuğu yönündeki tespitine ise şu karşılığı verdi: "Maalesef. Çok doğru. Ben de zaten sonradan o söylediklerimden biraz hicap duydum ama bizi buraya getiren kim bu ülked? Siyasetteki üslubu ağırlaştıran, ayıplı hale getiren, insanları ötekileştiren ki? Ben sana katılıyorum."

AKAYDIN NE DEMİŞTİ'

Mustafa Akaydın, 19 Mayıs 2013 akşamı düzenlenen fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmada, "İpleri Obama’nın elinde olan Başbakan istemiyoruz. Tuvalet deliğine süpürülecek Başbakan istemiyoruz." demişti. Başkan Akaydın, cumartesi günü Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için gittiği Cumhuriyet Meydanı’nda gazetecilere, Başbakan Erdoğan’ın 19 Mayıs’taki sözleri için kendisine dava açtığını söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası